Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Πώς να μετατρέψετε ένα Barnes & Noble eReader κράτηση σε DOC

Barnes & Noble eReader βιβλία μπορεί να διαμορφωθεί είτε ως ΠΠ ή τα αρχεία EPUB . Για να αλλάξετε ένα βιβλίο Barnes & Noble eReader σε μορφή DOC , μπορείτε να μετατρέψετε ΠΣΠ και EPUB αρχεία απευθείας στο DOC ή σε μορφή απλού TXT . Υπάρχουν πολλά προϊόντα λογισμικού που διατίθενται στην αγορά που διαθέτουν αυτήν την ικανότητα μετατροπής . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
λογισμικό Calibre Ebook Διαχείρισης
ή
ABC Amber Palm Converter
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες μετατρέψετε σε TXT μορφή Χρησιμοποιώντας Calibre Ebook Διαχείρισης

1

Συνδεθείτε στον υπολογιστή χρησιμοποιώντας ένα λογαριασμό διαχειριστή . 2

Κατεβάστε το πρόγραμμα εγκατάστασης του λογισμικού στον υπολογιστή .
εικόνων 3

Μεταβείτε στον κατάλογο όπου έχετε αποθηκεύσει το πρόγραμμα εγκατάστασης . Κάντε διπλό κλικ στο εικονίδιο προγράμματος εγκατάστασης για να ανοίξετε Οδηγός Εγκατάστασης . Ακολουθήστε τα μηνύματα του οδηγού για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στον υπολογιστή.
Η

4 Ανοίξτε το μενού "Start" , πηγαίνετε στο " Όλα τα προγράμματα ", σημείο στο φάκελο " διαμετρήματος E -book Management" και κάντε κλικ στο " διαμετρήματος τη διεύθυνση E -book . "
5

Κάντε κλικ στο κουμπί" Προσθήκη Βιβλίων "που βρίσκεται στη γραμμή μενού διαμετρήματος . Αναζητήστε τη θέση όπου είναι αποθηκευμένο το αρχείο eReader Barnes & Noble που θέλετε να μετατρέψετε . Κάντε κλικ στο αρχείο για να το επιλέξετε . Κάντε κλικ στο κουμπί " Άνοιγμα" για να προσθέσετε στη βιβλιοθήκη διαμετρήματος .
Η

6 Πληκτρολογήστε το όνομα του βιβλίου που μόλις προστέθηκε στη βιβλιοθήκη διαμετρήματος στο διαμέτρημα πλαίσιο "Αναζήτηση" που βρίσκεται κάτω από τη γραμμή μενού . Πατήστε το πλήκτρο " Enter " για να ανοίξετε τον τίτλο στο παράθυρο της βιβλιοθήκης διαμετρήματος που βρίσκεται κάτω από το πλαίσιο "Αναζήτηση" .
Η 7

Κάντε κλικ στον τίτλο στη βιβλιοθήκη για να το επιλέξετε . Κάντε κλικ στο κουμπί "Μετατροπή E -books " στο μενού για να ανοίξετε το παράθυρο διαλόγου Μετατροπή .
8

Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού " Μορφή εξόδου " στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου διαλόγου μετατροπή και επιλέξτε " TXT ". Κάντε κλικ στο " OK " για να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο του βιβλίου Barnes & Noble eReader σε μορφή απλού κειμένου .
Εικόνων Μετατροπή TXT σε DOC Format
Η 9

Ξεκινήστε το Microsoft Word .

10

Τύπος " Ctrl " συν " O " για να εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου "Άνοιγμα" .
Η 11

Μεταβείτε στον κατάλογο όπου η έκδοση του αρχείου TXT της Barnes & Noble ebook αποθηκεύεται . Κάντε κλικ στο αρχείο για να το επιλέξετε . Κάντε κλικ στο κουμπί " Άνοιγμα" για να ανοίξετε το αρχείο στο Microsoft Word .
Η 12

Τύπος " Ctrl " συν " S" για να εμφανιστεί το " Save As" παράθυρο διαλόγου . Ανοίξτε το αναπτυσσόμενο μενού " Αποθήκευση ως τύπου" και επιλέξτε " Έγγραφο του Word . "

13

Κάντε κλικ στο " Αποθήκευση".
Εικόνων Μετατροπή σε μορφή ΠΣΠ DCO Χρησιμοποιώντας ABC Amber Palm Converter
Η 14

Εκτελέστε τα βήματα 1 έως 3 από την προηγούμενη ενότητα .
Η 15

Ξεκινήστε το ABC Amber Palm Converter κάνοντας διπλό κλικ στο εικονίδιο που δημιουργήθηκε στην επιφάνεια εργασίας .
Τετάρτη 16

Κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα" Αναζητήστε τη θέση όπου είναι αποθηκευμένο το ( ΠΣΠ ) Barnes & Noble αρχείο eReader θέλετε να μετατρέψετε . Κάντε κλικ στο αρχείο για να το επιλέξετε . Κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα ".

17

Επιλέξτε το κουμπί " Word 97 /2003« ραδιόφωνο. Κάντε κλικ στο " Αποθήκευση ως . " Επιλέξτε τον κατάλογο αρχείων όπου θέλετε το αρχείο που έχει μετατραπεί να σωθεί . Κάντε κλικ στο κουμπί " Αποθήκευση" για να ξεκινήσει τη μετατροπή του αρχείου ΠΣΠ σε μορφή DOC .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα