Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Ηλεκτρονική αναγνώστες βιβλίων

Pandigital E - Reader Προδιαγραφές

Η Pandigital Μυθιστόρημα e -reader - ταυτίζεται με τον αριθμό μοντέλου PRD07T10WWH7 από τα μέσα του 2011 - είναι ένα e-book reader από την έδρα τις ΗΠΑ ψηφιακών ηλεκτρονικών προϊόντων κατασκευαστής Pandigital . Το μυθιστόρημα e-reader δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους πρόθυμοι να διαβάζουν βιβλία , εφημερίδες και περιοδικά σε ηλεκτρονική μορφή , αλλά και για την περιήγηση στο Web, η αποστολή e-mail , αναπαραγωγή μουσικής και βίντεο , καθώς και την προβολή φωτογραφιών . Οθόνη και μορφές ενημέρωσης

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Pandigital Μυθιστόρημα είναι έγχρωμη οθόνη 7 ιντσών οθόνη του , η οποία έχει τρανζίστορ λεπτής μεμβράνης ( TFT ) και το φως κρυστάλλων ( LCD ) τεχνολογίες και παρέχει μέχρι 600 -by - 800 pixels με το ψήφισμα . Οι χρήστες μπορούν να διαβάσουν τις δημοσιεύσεις σε EPUB ή PDF ? Να ακούσετε μουσική μέσω του MP3 , Advanced Audio Coding ( AAC ) και Κυματομορφή μορφή αρχείου ήχου ( WAV ) αρχεία ? Παρακολουθήσετε βίντεο στο συμπιεσμένο MPEG4 ήχου /βίντεο? Και να προβάλετε φωτογραφίες σε μορφή JPEG , BMP , PNG ή GIF .
εικόνων συνδεσιμότητα και Μνήμη
Η

Η ασύρματη συνδεσιμότητα του Pandigital eReader εμμένει στο ΙΕΕΕ ( Ινστιτούτο Ηλεκτρονικών και Ηλεκτρολόγων Μηχανικών ) 802.11 b /g /n πρότυπα . Ένα 2,5 χιλιοστά βύσμα στερεοφωνικού ήχου περιλαμβάνεται για να συνδέσετε τα ακουστικά , και η θύρα mini - USB 2.0 για τη φόρτιση η ενσωματωμένη επαναφορτιζόμενη μπαταρία ιόντων λιθίου και για τη μεταφορά δεδομένων από έναν προσωπικό υπολογιστή . Η Secure Digital υποδοχή /MultiMedia Card είναι για την τοποθέτηση της κάρτας , έτσι ώστε η εσωτερική μνήμη flash του 1 GB μπορεί να επεκταθεί μέχρι και 32GB .

Η Συστήματος Συμβατότητα
Η

η Pandigital Μυθιστόρημα είναι συμβατό με PC με Microsoft Windows καθώς και Mac υπολογιστές . Η πρώτη , ωστόσο , θα πρέπει να τρέχει σε Windows 7 , Windows Vista , Windows XP ή Windows 2000 λειτουργικό σύστημα , ενώ ο τελευταίος πρέπει να έχει ένα λειτουργικό σύστημα Mac OS X . Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μία από τις τρεις γλώσσες μενού : αγγλικά , γαλλικά ή τα ισπανικά . Το ίδιο το e-reader τρέχει το λειτουργικό σύστημα Android
εικόνων Φυσική
Διαστάσεις και βάρος

Η Pandigital Μυθιστόρημα έχει πλάτος 5,5 ίντσες , ή 139,7 χιλιοστά ? . Ύψος 7.5 ίντσες ή 190,5 χιλιοστά ? βάθος 0,5 ίντσες, ή 12,7 χιλιοστά . Το βάρος του είναι 19 ουγκιές ή 538.6 γραμμάρια .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα