Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Τρόπος επανεγκατάστασης του λογισμικού στις εργοστασιακές ρυθμίσεις

Την πρώτη φορά που πήρα νέο υπολογιστή σας , δεν υπάρχουν προσωπικά δεδομένα , εφαρμογών τρίτων ή τους οδηγούς στο σκληρό δίσκο . Το λειτουργικό σύστημα ήταν ολοκαίνουργιο και αμετάβλητη . Αυτό είναι το τι σημαίνει " εργοστασιακές ρυθμίσεις ". Είναι μια έξυπνη ιδέα για να επαναφέρετε τις εργοστασιακές ρυθμίσεις αν είστε πωλούν ή δωρεά του υπολογιστή σας . Μπορεί επίσης να χρειαστεί να επαναφέρετε το δίσκο θα πρέπει να γίνει διεφθαρμένη . Θα χρειαστείτε τα Windows σας δίσκο εγκατάστασης , η οποία θα διαμορφώσετε τη μονάδα δίσκου και επανεγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος από το μηδέν . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
Λειτουργικό σύστημα δίσκο εγκατάστασης
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το CD της εγκατάστασης που συνοδεύει τον υπολογιστή και κάντε επανεκκίνηση του συστήματος . Όταν σας ζητηθεί , πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο για να φορτώσετε τα Windows Installer . 2

Επιλέξτε τη γλώσσα σας , την περιοχή και τη μορφή της ώρας . Αποδεχτείτε τους όρους της άδειας χρήσης .
Εικόνων 3

Επιλέξτε " Προσαρμοσμένη εγκατάσταση . " Κάντε κλικ στο " Επιλογές μονάδας (για προχωρημένους ) ".
Η

4 Επιλέξτε την τρέχουσα κατάτμηση των Windows (με την ένδειξη " C : " ή /και "Windows" ) " . Διαγραφή" και κάντε κλικ στο Επιβεβαιώστε τη διαγραφή . Θα έχετε τώρα ένα διαμέρισμα των " ελεύθερος χώρος. "
5

Κάντε κλικ στο κουμπί "Unallocated Space ", " Format ". Επιλέξτε το " NTFS " , όπως τη μορφή του συστήματος αρχείων για να δημιουργήσετε ένα νέο διαμέρισμα για να εγκαταστήσετε τα Windows . Αυτό διαμορφώνει εκ νέου τη μονάδα σκληρού δίσκου , διαγράφοντας όλα τα προσωπικά δεδομένα , την αποκατάσταση σε ένα όπως το νέο καθεστώς .
Η

6 Επιλέξτε τη νέα διαμορφωμένη κατάτμηση ως εγκατάσταση προορισμού και κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Τα Windows θα ξεκινήσει η εγκατάσταση . Όταν το πρόγραμμα εγκατάστασης τελειώνει , ο υπολογιστής θα επανεκκινηθεί . Θα έχετε τώρα ένα νέο αντίγραφο των Windows στον υπολογιστή σας , το ίδιο όπως όταν έχετε αγοράσει για πρώτη φορά το σύστημα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα