Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Δίσκοι & Αποθήκευση Υπολογιστών

Πώς να δημιουργήσετε το Master Boot Record

Το Master Boot Record είναι το σημείο εκκίνησης μιας που βασίζεται στα Windows σκληρό δίσκο . Είναι αυτό που κατευθύνει το BIOS στο λειτουργικό σύστημα και επιτρέπει στο σκληρό δίσκο για την εκκίνηση . Εάν τα Windows δεν ξεκινά σωστά, μπορεί να οφείλεται σε παραφθορά του Master Boot Record ( MBR ) . Μπορείτε να διορθώσετε το MBR μέσα από την γραμμή εντολών . Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Command Prompt και επαναφέρετε το MBR στον εσωτερικό σκληρό δίσκο, θα πρέπει να εκκινήσετε από το DVD των Windows , ή ένα δίσκο επιδιόρθωσης συστήματος των Windows , πριν από την πρόσβαση επιλογές αποκατάστασης του συστήματος . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
DVD των Windows
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το DVD των Windows στη μονάδα δίσκου του υπολογιστή . Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή . 2

Πατήστε οποιοδήποτε πλήκτρο , όπως σας ζητηθεί , για να ξεκινήσει το Windows Installer . Κάντε κλικ στο " Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας " , όταν η εγκατάσταση φορτία οθόνη των Windows .
Εικόνων 3

Επιλέξτε την εγκατάσταση των Windows όταν ανιχνεύεται από το βοηθητικό Επιλογές αποκατάστασης συστήματος . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next". Επιλέξτε " Γραμμή εντολών ".
Η 4

Τύπος " Bootrec.exe /fixmbr " και πατήστε " Enter". Η εντολή θα καθορίσει το Master Boot Record , να αποκαταστήσει στην κανονική , προεπιλεγμένες ρυθμίσεις του . Μετά την ολοκλήρωση , κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα