Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Apple Computers

Πώς να συνδέσετε το Lotus Notes Companion ταξιδιωτών για το iPhone σας

Με την ασφάλεια και την προστασία της ιδιωτικής ζωής αποτελεί υψηλή προτεραιότητα για τους πελάτες των επιχειρήσεων , ένα ασφαλές ηλεκτρονικό ταχυδρομείο , το ημερολόγιο , τις επαφές και τις σημειώσεις λύση είναι απαραίτητη . Η Microsoft έχει προ πολλού κυριαρχήσει στην αγορά αυτή με διακομιστές Exchange για τις επιχειρήσεις , αλλά η IBM κάνει μια ανταγωνιστική εναλλακτική λύση στην εφαρμογή Lotus Notes . Αυτή η υπηρεσία που καταβάλλονται είναι ένα κεντρικό σημείο πρόσβασης για αλληλογραφία , τις επαφές , το ημερολόγιο , τις σημειώσεις και έγγραφα . Με την εφαρμογή ταξιδιωτών Lotus Notes για το iPhone , μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτές τις υπηρεσίες από οπουδήποτε και οι αλλαγές θα συγχρονιστούν αυτόματα στην επιφάνεια εργασίας σας και το σύννεφο . Οδηγίες
Η 1

Κατεβάστε την εφαρμογή desktop Lotus Notes ( βλέπε Πόρων ) . 2

Κάντε κλικ στο "Free Download" και επιλέξτε το αντίστοιχο στοιχείο λήψης για το λειτουργικό σύστημά σας . Κάντε κλικ στο κουμπί "Συνέχεια ".
Εικόνων 3

Δημιουργήστε ένα αναγνωριστικό IBM και κωδικό πρόσβασης όταν σας ζητηθεί και πατήστε "Αποστολή ". Lotus Notes θα αρχίσει να κατεβάζει και θα βρεθεί στο φάκελο "Λήψεις" . < br > Φτηνές 4

Ανοίξτε το πρόγραμμα εγκατάστασης Lotus Notes και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ολοκληρώσετε την εγκατάσταση .
5

Συνδεθείτε στο " Σημειώσεις " desktop εφαρμογή με την IBM ID και τον κωδικό πρόσβασής σας . Από εδώ μπορείτε να δημιουργήσετε σημειώσεις , ημερολόγιο γεγονότων, επαφές , έγγραφα , και να προσθέσετε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
Η 6

Ενεργοποιήστε το iPhone σας και ανοίξτε το " App Store ".
Η 7 < p > Κάντε κλικ στο κουμπί " αναζήτηση " και πληκτρολογήστε " Lotus Notes " στη γραμμή αναζήτησης .
8

Επιλέξτε το " IBM Lotus Notes Traveler Companion " app , πατήστε το κουμπί "Free" και στη συνέχεια " Εγκατάσταση ".
Η 9

Ανοίξτε την εφαρμογή IBM Lotus Notes για το iPhone σας και να εισέλθετε με την IBM λογαριασμό χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας. Από το iPhone , μπορείτε να έχετε πρόσβαση Lotus σημειώσεις, επαφές , ημερολόγια και τα γεγονότα , τα οποία συγχρονίζονται με τον πελάτη επιφάνειας εργασίας και των υπηρεσιών cloud .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα