Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> Apple Computers

Πώς μπορώ να αντιμετωπίσω Logitech Ακουστικά σε Mac

; Logitech είναι μια εταιρεία ηλεκτρονικών υπολογιστών που επικεντρώνεται κυρίως στην παραγωγή εξωτερικές συσκευές , όπως πληκτρολόγια , ποντίκια και ακουστικά . Εάν έχετε ένα ζευγάρι ακουστικά , είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο για το υλικό σε έναν υπολογιστή , αλλά ένα Mac . Ωστόσο , αν ο ήχος από τα ακουστικά δεν λειτουργεί σωστά όταν συνδεδεμένο με το Mac , θα πρέπει να αντιμετωπίσετε τα ζητήματα που προκαλούν την έλλειψη απόδοσης . Οδηγίες
Η 1

Ελέγξτε για να βεβαιωθείτε ότι το ζευγάρι ακουστικών που έχετε λειτουργεί πραγματικά με ένα σύστημα υπολογιστή Mac . Αν και οι περισσότεροι είναι συμβατό με Mac , ορισμένοι δεν υποστηρίζουν το λειτουργικό σύστημα Mac OS . Αυτές οι πληροφορίες αναγράφονται στη συσκευασία των ακουστικών . 2

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα οδήγησης που παρέχεται . Λόγω των ακουστικών και ενσωματωμένο μικρόφωνο , χρειάζεστε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα οδήγησης για το Mac . Αυτό προβλέπεται στο CD εγκατάστασης του προγράμματος οδήγησης που έρχεται με τα ακουστικά .
Εικόνων 3

Ελέγξτε τη σύνδεση του καλωδίου που εκτείνεται από τα ακουστικά στο Mac . Βεβαιωθείτε ότι το καλώδιο είναι πλήρως εισάγεται στο "Line - Out" θύρα του υπολογιστή Mac .
Η 4

δύναμη στη σύνδεση Bluetooth για το Mac , αν το ζευγάρι ακουστικών είναι βασισμένο Bluetooth . Χωρίς το Bluetooth που κινούνται σε , δεν είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τα ακουστικά . Κάντε κλικ στο εικονίδιο Buetooth στην επάνω δεξιά γωνία της επιφάνειας εργασίας και, στη συνέχεια , επιλέξτε " Ενεργοποίηση ". Το Mac σκανάρει συνέχεια για τον εξοπλισμό Bluetooth και εντοπίζει τα ακουστικά Logitech .
5

Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή Mac . Σε ορισμένες περιπτώσεις , ο υπολογιστής παρουσιάζει προβλήματα σχετικά με την ανίχνευση του εξωτερικού εξοπλισμού , έτσι ώστε η επανεκκίνηση του συστήματος θα πρέπει να διορθώσει αυτό το πρόβλημα .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα