Υλικό υπολογιστών

Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >> All- in-One

Πώς να αποκαταστήσετε μια εμπλοκή χαρτιού σε εκτυπωτή All- in-One

Ακόμη και ο καλύτερος all-in -one εμπλοκές κατά την εκτύπωση κατά καιρούς , οπότε θα πρέπει να εξοικειωθούν με τη διαδικασία εκκαθάρισης πριν από την εμπλοκή του χαρτιού σας σταματά στις διαδρομές σας . Οι περισσότερες εμπλοκές συμβεί καθώς το χαρτί διαπραγματεύεται τις στροφές και κύλινδροι στο εσωτερικό του μηχανήματος , έτσι ελέγξετε αυτές τις θέσεις πρώτα, όταν το φως εμπλοκής χαρτιού αρχίζει να αναβοσβήνει στον εκτυπωτή σας . Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκαταστήσετε μια εμπλοκή χαρτιού σε εκτυπωτή all-in -one . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε οδηγίες
Η χρήστη All-in -one εκτυπωτή
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Απενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και αποσυνδέστε την παροχή ρεύματος . Επιτρέπει σε κάθε εναπομένουσα επιβάρυνση να μαραζώσει πριν βάλετε τα χέρια σας ή με μεταλλικά εργαλεία μέσα στο σασί . 2

Pin κάτω από την ακριβή θέση της εμπλοκής . Τα τρία καυτά σημεία για την εμπλοκή του είναι ο δίσκος χαρτιού , οπουδήποτε ανάμεσα στο δίσκο τροφοδοσίας και το φορέα των δοχείων μελάνης , ή μεταξύ του φορέα δοχείων μελάνης και το δίσκο εξόδου .
Εικόνων 3

Βγάλτε την μπροστινή χαρτί δίσκο , αν το φύλλο κόλλησε ενώ ήταν ακόμα στην εμπρός περιοχή του εκτυπωτή . Εάν το φύλλο μπλοκαρισμένο εδώ , θα πρέπει να μπορείτε να δείτε μεγαλύτερο μέρος του χαρτιού .
Η

4 Τραβήξτε το φύλλο με τα δύο χέρια και σταθερή πίεση . Μην τραβάτε όπως μπορείτε να σχίσει το χαρτί , αφήνοντας ένα κομμάτι του βαθύτερα στο μηχάνημα .
5

Ανοίξτε το πίσω πάνελ για να φτάσει το χαρτί που έχει εμπλακεί μεταξύ της περιοχής δίσκο τροφοδοσίας και τη μεταφορά εκτύπωσης του όλα - σε-ένα εκτυπωτή . Αφαιρέστε προσεκτικά το μπλοκαρισμένο χαρτί από το μηχάνημα .
Η 6

Χρησιμοποιήστε τη θύρα πρόσβασης του φορέα για την επίτευξη περαιτέρω εμπλοκή στο εσωτερικό του εκτυπωτή all-in -one . Μπορεί να χρειαστεί να μετακινήσετε το φορέα των δοχείων μελάνης έξω από το δρόμο σας για να αποκαταστήσετε την εμπλοκή .
Η 7

Επιστρέψτε τα πάνελ πρόσβαση σε κλειστές και κλειδωμένες τις θέσεις τους . Συνδέστε τον εκτυπωτή σας πίσω και γυρίστε το διακόπτη του ρεύματος .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Τρόπος αντιμετώπισης προβλημάτων Brother MFC - 420CN All- in-One

Ενώ η χρήση σας Brother MFC - 420CN All- in-One εκτυπωτή , μπορείτε να παρατηρήσετε ο εκτυπωτής έχει δυσκολία τροφοδοσία χαρτιού μέσα . Μια σειρά από πράγματα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα τροφοδοσίας χαρτιού , συμπεριλαμβανομένης της χρήσης του χαρτιού που έχει υποστεί βλάβη ή τσαλακωμένο , βρώμικο κυλίνδρους τροφοδοσίας στον εκτυπωτή ή προβλήματα προσαρμογής οδηγούς τροφοδοσίας χαρτιού . Η υπερφόρτωση του δίσκου εισόδου χαρτιού , χρησιμοποιώντας περίεργο σχήμα χαρτί ή χαρτί που δεν έχει

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα