Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >  >> Υπολογιστές Apple

Πώς να Σπάσετε Ένα Τραγούδι Στον Mac

Όταν ακούτε τραγούδι στον Mac, μπορεί να θέλετε να το χωρίσετε σε μικρότερα τμήματα. Μερικές φορές είναι μακρύ και θέλετε μόνο refrain, melody ή solo. Όλοι οι πρόσφατοι Macs έχουν QuickTime εγκατεστημένο, με το οποίο μπορείτε να κόψετε τραγούδι και να εξαγάγετε τα μέρη που θέλετε.

Οδηγίες

  1. Πατήστε «QuickTime» στο Dock για να ανοίξει την εφαρμογή ήχου.

  2. File > Open File. Επιλέξτε αρχείο τραγουδιού (MP3, WAV, AIFF).

  3. Σύρτε αριστερό time marker στην αρχή που θέλετε (π.χ. 00:00:04). Σύρτε δεξιό marker στο τέλος (π.χ. 00:00:21).

  4. Edit > Copy. File > New Player. Νέο κενό QuickTime player.

  5. Edit > Paste. Το τμήμα αντιγράφεται στο νέο παράθυρο. Το πρωτότυπο παραμένει αμέτοχο.

  6. File > Export. Εμφανίζεται παράθυρο.

  7. Pull-down «Export» > «Movie to AIFF» για απεριόριστο AIFF. Το QuickTime λέει «Movie» αλλά είναι ήχος.

  8. «Movie to MPEG-4» για συμπιεσμένο MP4 για iTunes/iPod. Options > Audio tab > Audio Format > «AAC-LC (Music)». Data Rate > π.χ. «128 kbps». OK.

  9. Γράψτε όνομα στο «Save As», επιλέξτε φάκελο, «Save».

Σχετικά άρθρα

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.