Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >  >> Υπολογιστές Apple

Πώς να αλλάξετε τα εικονίδια φακέλων στο MacBook

Εισαγωγή

Η αλλαγή εικονιδίων φακέλων προσαρμόζει την εμφάνιση του Mac και βοηθά στην γρήγορη αναγνώριση/κατηγοριοποίηση. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη.

Απαιτούμενα

  • MacBook

Οδηγίες

  1. Επιλέξτε την εικόνα για το νέο εικονίδιο. Πατήστε File > Get Info (ή Cmd+I).
  2. Κάντε κλικ στο μικρό εικονίδιο επάνω αριστερά στο παράθυρο πληροφοριών.
  3. Κάντε κλικ Edit > Copy (ή Cmd+C) για να το αντιγράψετε.
  4. Επιλέξτε τον φάκελο που θέλετε να αλλάξετε. Πάλι File > Get Info.
  5. Κάντε κλικ στο τρέχον εικονίδιο επάνω αριστερά, μετά Edit > Paste (ή Cmd+V).
  6. Επαναλάβετε για κάθε φάκελο.

Σχετικά άρθρα

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.