Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >  >> Υπολογιστές Apple

Πώς να φτιάξετε ταυτότητες με φωτογραφία με Mac

Μπορείτε να φτιάξετε κάρτες ταυτότητας με φωτογραφία με έναν υπολογιστή Apple Macintosh σε διάφορα προγράμματα, από το Adobe Photoshop ή QuarkXPress στο υψηλό τέλος μέχρι το Swift Publisher ή Pages στο χαμηλό. Απαιτούνται βασικές δεξιότητες desktop publishing (DTP) σχεδίασης.

Απαιτούμενα

  • Λογισμικό desktop publishing
  • Λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών
  • Εκτυπωτής
  • Χαρτί καρτόν

Οδηγίες

  1. Προετοιμάστε τα υλικά για τις κάρτες πριν ξεκινήσετε. Αν έχετε μια επιχείρηση, σύλλογο ή οργανισμό που απαιτεί συνεπείς κάρτες ταυτότητας, κάντε ένα προκαταβολικό σχέδιο στο χαρτί για να βεβαιωθείτε ότι δεν αφήνετε בחוץ σημαντικές πληροφορίες.

  2. Μορφοποιήστε τις φωτογραφίες σας πριν ξεκινήσετε την διάταξη. Χρησιμοποιήστε το Photoshop ή άλλο λογισμικό επεξεργασίας φωτογραφιών για να ρυθμίσετε τα επίπεδα και τους τόνους, και να ορίσετε όλες τις φωτογραφίες στο ίδιο μέγεθος. Αν και θα είναι μικρές, εξακολουθείτε να πρέπει να ορίσετε υψηλή ανάλυση για τις εικόνες σας ώστε να εκτυπώνονται καλά και να κάνουν την εικόνα του προσώπου εύκολα αναγνωρίσιμη. Αν χρησιμοποιείτε Photoshop, πηγαίνετε στο "Image > Image Size" και ορίστε την ανάλυση σε τουλάχιστον 300 dots per inch. Είναι επίσης σημαντικό να ορίσετε το ίδιο πλάτος και ύψος για όλες τις φωτογραφίες σας. Αποθηκεύστε κάθε φωτογραφία σε μορφή TIF.

  3. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο "Text" στο Photoshop για να δημιουργήσετε το λογότυπο για τις κάρτες ταυτότητας. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για το άλλο κείμενο που θέλετε να ξεχωρίζει στις κάρτες. Επιλέξτε το εργαλείο "Type" από την πλευρική toolbar (φαίνεται σαν μεγάλο "T"), μετά κάντε κλικ κάπου σε ένα κενό αρχείο τουλάχιστον 300 dpi ανάλυσης και ξεκινήστε να γράφετε. Όταν έχετε τις λέξεις της εταιρείας ή οργανισμού, πηγαίνετε στο "Window > Styles" για να επιλέξετε ένα προκαθορισμένο στυλ για τις λέξεις σας, ή πηγαίνετε στο μενού Layer και επιλέξτε "Layer Style" για να δημιουργήσετε το δικό σας. Αποθηκεύστε αυτό το αρχείο ως TIF.

  4. Ανοίξτε το πρόγραμμα desktop publishing, πηγαίνετε στο "File > New" και ορίστε τις παραμέτρους πλάτους και ύψους για την κάρτα σας. Σχεδιάστε ένα πλαίσιο εικόνας εκεί που θέλετε να έχετε τη φωτογραφία. Σχεδιάστε ένα άλλο για να χρησιμοποιηθεί για το λογότυπο που σχεδιάσατε στο Photoshop. Αυτό μπορεί να πάει αριστερά ή δεξιά από τη φωτογραφία, η οποία πρέπει να είναι στην αριστερή ή δεξιά επάνω μέρος της κάρτας. Κάτω από το πλαίσιο εικόνας του λογότυπου, σχεδιάστε ένα πλαίσιο κειμένου και γράψτε το όνομα του ατόμου. Δημιουργήστε ένα άλλο πλαίσιο κειμένου για τη διεύθυνση της εταιρείας και ακόμα ένα για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θέλετε στην κάρτα ταυτότητας.

  5. Στείλτε την κάρτα ταυτότητας στον εκτυπωτή για proof όταν τελειώσετε. Να την δει κάποιος που δεν συμμετείχε στη δημιουργία της. Όταν είναι έτοιμη, κάντε κλικ, κρατήστε και σύρτε το ποντίκι γύρω από όλα τα στοιχεία της κάρτας σας και αντιγράψτε την. Μπορείτε να το κάνετε πολλές φορές για να πάρετε ακριβείς αντιγράφους της κάρτας για να τις τοποθετήσετε αλλού στο έγγραφο. Τοποθετήστε κάθε ξεχωριστή φωτογραφία κεφαλής στο κατάλληλο πλαίσιο εικόνας και βεβαιωθείτε ότι αλλάζετε το όνομα και τον τίτλο του ατόμου για κάθε ένα. Εκτυπώστε το φύλλο, κόψτε τα και να τα λαμινάρετε.

Σχετικά άρθρα

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.