Το iPod από προεπιλογή συγχρονίζεται αυτόματα με iTunes library عند σύνδεση. Το unsyncing επιτρέπει σύνδεση σε άλλο Mac χωρίς υποχρεωτικό sync με τη library αυτού του υπολογιστή.
Οδηγίες
- Συνδέστε το iPod με το USB καλώδιο.
- Ανοίξτε το iTunes (μπορεί να ανοίξει αυτόματα).
- Όταν εμφανιστεί το alert: «The iPod is synced with another iTunes library. Do you want to erase this iPod and sync with this iTunes library?», επιλέξτε «Cancel». Αυτό επιτρέπει «Manual Synchronization».
- Στον αριστερό πίνακα (source panel), επιλέξτε το iPod. Καρτέλα «Summary» → «Manually Manage Music and Videos». Πατήστε «OK» και «Apply». Το iPod δεν συγχρονίζεται πλέον αυτόματα.