Πριν πουλήσετε τον Mac, προστατεύστε τα προσωπικά σας δεδομένα καθαρίζοντας ολοκληρωτικά τον σκληρό δίσκο και επαναφέροντας τον υπολογιστή στην αρχική κατάσταση. Ο σωστός τρόπος είναι με τον CD εγκατάστασης Mac OS X, που περιέχει το λειτουργικό σύστημα και τις αρχικές εφαρμογές. Κατά την επαναφορά, όλα τα δεδομένα διαγράφονται και ξαναγράφονται για να αποτραπεί οποιαδήποτε ανάκτηση.
Κλείστε όλες τις εφαρμογές, βάλτε τον CD εγκατάστασης. Apple menu > Restart > επιβεβαίωση Restart.
Κρατήστε πατημένο το "C" αμέσως μετά τον ήχο εκκίνησης. Επιλέξτε "Installer" > "Open Disk Utilities".
Επιλέξτε το εικονίδιο σκληρού δίσκου, καρτέλα "Erase". Στο "Format" επιλέξτε "Mac OS Extended" και πατήστε "Options".
Επιλέξτε "Zero all data", πατήστε "OK" και μετά "Erase". Η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει έως 2 ώρες ανάλογα με το μέγεθος του δίσκου.
Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.