Η κοινή χρήση αρχείων στο MacBook επιτρέπει σε άλλους Macintosh υπολογιστές να προσπελάσουν τον δικό σας όταν χρησιμοποιούν το ίδιο ασύρματο δίκτυο. Αν δεν τη χρησιμοποιείτε για αποστολή ή λήψη αρχείων, η λειτουργία πρέπει να απενεργοποιηθεί, καθώς ο υπολογιστής σας είναι ευάλωτος σε πρόσβαση από άλλους όταν χρησιμοποιείτε το διαδίκτυο σε δημόσιο τόπο. Όταν η κοινή χρήση αρχείων είναι απενεργοποιημένη, ο υπολογιστής σας κρύβεται από άλλους χρήστες στο παράθυρο Finder. Η λειτουργία ενεργοποιείται/απενεργοποιείται από τις System Preferences.
Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.