Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >  >> Υπολογιστές Apple

Πώς να Διαγράψετε Μόνιμα Προγράμματα από MacBook

Η Apple σχεδίασε το λειτουργικό σύστημα OS X έτσι ώστε η εγκατάσταση και η αφαίρεση προγραμμάτων να είναι τόσο απλή και ευθεία όσο είναι δυνατόν. Με την εξαίρεση των προγραμμάτων που έρχονται με πακέτο λογισμικού σχεδιασμένο συγκεκριμένα για απεγκατάσταση, μπορείτε να αφαιρέσετε προγράμματα από το MacBook σας ρίχνοντάς τα στον Κάδο και μετά αδειάζοντάς τον. Το αδειάσιμο του Κάδου είναι ο βασικός τρόπος διαγραφής αρχείων, φακέλων και προγραμμάτων στο MacBook σας, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «Secure Empty Trash» για να διαγράψετε μόνιμα τον Κάδο σας.

Οδηγίες

  1. Βρείτε το πρόγραμμα που θέλετε να αφαιρέσετε από το MacBook σας στον φάκελο «Applications». Για να αποκτήσετε πρόσβαση στον φάκελο «Applications», πατήστε το εικονίδιο Finder στο Dock σας για να ανοίξετε ένα νέο παράθυρο Finder, μετά πατήστε τον συντομοδρόμο φακέλου «Applications» στην αριστερή στήλη του παραθύρου Finder.

  2. Σύρετε το εικονίδιο της εφαρμογής και ρίξτε το στον Κάδο σας. Εκτός αν το πρόγραμμα ήρθε συγκεκριμένα με λογισμικό απεγκατάστασης, η μετακίνηση στον Κάδο είναι η κύρια μέθοδος αφαίρεσης του από το MacBook σας.

  3. Επιλέξτε «Finder» από τη γραμμή μενού στην κορυφή της επιφάνειας εργασίας του MacBook σας, μετά επιλέξτε «Secure Empty Trash». Αυτή η ενέργεια διαγράφει μόνιμα τον Κάδο σας, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τα αρχεία σας, ακόμη και με λογισμικό ανάκτησης. Μπορείτε επίσης να αδειάσετε τον Κάδο σας για να αφαιρέσετε ένα πρόγραμμα από το MacBook σας· δεν θα είναι ορατώς παρών, αλλά μπορεί να μπορείτε να το ανακτήσετε.

  4. Πατήστε «OK» όταν σας ζητηθεί από το MacBook σας να αδειάσετε ασφαλώς τον Κάδο και να αφαιρέσετε μόνιμα το πρόγραμμα από το MacBook σας. Η λειτουργία «Secure Empty Trash» θα πάρει σημαντικά περισσότερο χρόνο από το απλό αδειάσιμο του Κάδου. Ανάλογα με το περιεχόμενο του Κάδου σας, η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει 30 λεπτά ή περισσότερο. Μην προσπαθήσετε να ανοίξετε ή να μετακινήσετε αντικείμενα στον Κάδο σας μέχρι να ολοκληρωθεί η λειτουργία «Secure Empty Trash».

Σχετικά άρθρα

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.