Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >  >> Υπολογιστές Apple

Πώς να μεταφέρετε Time Machine σε νέο δίσκο

Οι υπολογιστές Apple είναι γνωστοί για την ευκολία χρήσης και την ικανότητα όλων των στοιχείων και αξεσουάρ να δουλεύουν μαζί απρόσκοπτα. Το Time Machine είναι κορυφαίο παράδειγμα αυτής της ικανότητας, χρησιμοποιώντας είτε Apple Time Capsule είτε άλλο σκληρό δίσκο για να κάνει τακτικά προγραμματισμένα backups όλων των δεδομένων σας, τούτο εκτελώντας στο background και απαιτώντας καμία προσοχή σας. Καθώς η ψηφιακή σας βιβλιοθήκη media και λογισμικού επεκτείνεται, μπορεί να θέλετε να αγοράσετε μεγαλύτερο σκληρό δίσκο. Μπορείτε να μεταφέρετε τα υπάρχοντα Time Machine backups σας στον νέο σκληρό δίσκο σας.

Οδηγίες

  1. Συνδέστε και τους δύο σκληρούς δίσκους στον Mac σας.
  2. Ανοίξτε το Disk Utility. Στο Finder, κάντε κλικ στο "Μετάβαση" (Go), "Υπολογισμός" (Utilities), μετά επιλέξτε "Disk Utility".
  3. Επιλέξτε τον νέο δίσκο στο αριστερό πάνελ. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Διαγραφή" (Erase) κοντά στην κορυφή του παραθύρου και επιλέξτε "Mac OS Extended (Journaled)" ως μορφή. Ονομάστε τον δίσκο σας "Time Capsule" ή "Backup" και κάντε κλικ στο "Διαγραφή" (Erase).
  4. Ανοίξτε το Time Machine. Κάντε κλικ στο Apple στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης, μετά "Συνεργαζόμενες Προτιμήσεις" (System Preferences). Επιλέξτε "Time Machine". Βεβαιωθείτε ότι το Time Machine είναι απενεργοποιημένο.
  5. Ανοίξτε τον παλιό δίσκο στο Finder. Κάντε κλικ-και-σύρτε τον φάκελο που ονομάζεται "Backups.backupd" στο εικονίδιο του νέου δίσκου στην επιφάνεια εργασίας.
  6. Ανοίξτε το Time Machine και κάντε κλικ στο "Επιλογή Δίσκου" (Select Disk), μετά επιλέξτε τον νέο δίσκο σας και κάντε κλικ στο "Χρήση για Backup" (Use for Backup). Ενεργοποιήστε το Time Machine, μετά κλείστε το παράθυρο. Τα Time Machine backups σας τώρα αποθηκεύονται σε νέο δίσκο.

Σχετικά άρθρα

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.