Υλικό υπολογιστών

* Γνώση Υπολογιστών >> Υλικό υπολογιστών >  >> Υπολογιστές Apple

Πώς να απενεργοποιήσετε το iPhoto

Χρησιμοποιείτε το iPhoto, τη δωρεάν εφαρμογή διαχείρισης εικόνων που η Apple εγκαθιστά σε κάθε Mac, για να εισάγετε φωτογραφίες από την ψηφιακή σας κάμερα, το κινητό ή άλλη συσκευή με κάμερα, όπως iPod touch ή iPad. Η εφαρμογή iPhoto σχεδιάστηκε για να σας βοηθήσει να εργάζεστε με ψηφιακές φωτογραφίες ακόμα και αν έχετε λίγη προηγούμενη εμπειρία, και μπορεί να εκκινεί αυτόματα οποτεδήποτε συνδέετε μια κάμερα στον Mac σας, ανάλογα με τις ρυθμίσεις του. Αν δεν θέλετε το iPhoto να εκκινεί αυτόματα, μπορείτε να αλλάξετε μια ρύθμιση προτιμήσεων για να απενεργοποιήσετε αυτή την επιλογή. Όταν θέλετε να κλείσετε το iPhoto ή να βγείτε από την εφαρμογή, απλά την τερματίζετε.

Οδηγίες

  1. Κάντε κλικ στο "iPhoto" από το Dock στον Mac σας για να εκκινήσετε το iPhoto.
  2. Κάντε κλικ στο "iPhoto" από το μενού.
  3. Κάντε κλικ στις "Προτιμήσεις" (Preferences).
  4. Κάντε κλικ στο "Γενικά" (General).
  5. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού "Σύνδεση Κάμερας Ανοίγει" (Connecting Camera Opens) και μετά κάνετε κλικ στην επιλογή "Καμία Εφαρμογή" (No Application). Αυτό ρυθμίζει το iPhone να μην εκκινεί αυτόματα οποτεδήποτε συνδέετε μια ψηφιακή κάμερα στον Mac σας.
  6. Κάντε κλικ στο "iPhoto" από το μενού iPhoto όταν θέλετε να κλείσετε την εφαρμογή.
  7. Κάντε κλικ στο "Έξοδος από iPhoto" (Quit iPhoto).

Σχετικά άρθρα

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.