υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να Μεταφέρετε Spyware Webroot από έναν παλιό υπολογιστή σε ένα νέο Laptop

Webroot Spy Sweeper είναι μια εφαρμογή κατά του spyware που χρησιμοποιείται για την ανίχνευση λογισμικού υποκλοπής spyware, adware και malware στον υπολογιστή σας. Το Spy Sweeper πωλεί την εφαρμογή ως ετήσια συνδρομή, την οποία μπορείτε να αγοράσετε μέχρι και τρία χρόνια κάθε φορά. Αν αποφασίσετε να κάνετε αναβάθμιση σε νέο φορητό υπολογιστή εντός αυτής της περιόδου, μπορείτε εύκολα να μεταφέρετε τη συνδρομή σας Webroot Spy Sweeper στον υπολογιστή ζητώντας νέα λήψη.

Βήμα 1

Επισκεφθείτε την αίτηση επανεγκατάστασης του Webroot στην τοποθεσία Webroot

Βήμα 2

Επιλέξτε το προϊόν σας από το αναπτυσσόμενο μενού. Καταχωρίστε το επώνυμο και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας. Τοποθετήστε μια επιταγή στο πλαίσιο με την ετικέτα "Χρειάζομαι Webroot για να στείλει email τον κωδικό μου." Κάντε κλικ στην επιλογή "Λήψη ενημερώσεων".

Συνδεθείτε στο email σας στο νέο φορητό υπολογιστή. Το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σας αποστέλλεται θα περιέχει έναν σύνδεσμο για να κατεβάσετε την εφαρμογή Webroot Spy Sweeper. Ακολουθήστε τις οδηγίες που περιέχονται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για να κατεβάσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης εφαρμογών και επανεγκαταστήστε το Webroot Spy Sweeper με την υπάρχουσα άδεια χρήσης του λογισμικού σας.

Στοιχεία που χρειάζεστε

Άδεια χρήσης λογισμικού Webroot

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα