υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

How to Play RO Files

", 3, [[Τα αρχεία R0 είναι αυτά που έχουν συμπιεστεί από το WinRAR σε ένα σετ πολλαπλών τόμων που αποτελείται από το αρχείο κεφαλής R0 και οποιαδήποτε άλλα αρχεία: R1, R2, R3 και ούτω καθεξής. Το ενσωματωμένο εργαλείο συμπίεσης WinZIP, το οποίο συνοδεύει τα λειτουργικά συστήματα που βασίζονται στα Windows, δεν μπορεί να αποσυμπιέσει τα αρχεία R0, οπότε για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενό τους, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το WinRAR.

Install WinRAR

, όταν εμφανιστεί το παράθυρο διαλόγου λήψης, κάντε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση αρχείου".

Βήμα 3

Αποκτήστε πρόσβαση στον "Υπολογιστή μου" από την επιφάνεια εργασίας σας και μεταβείτε στον κατάλογο "Downloads" στο φάκελο "Τα έγγραφά μου" Κάντε διπλό κλικ στο "wrar41b5.exe" και ακολουθήστε τις οδηγίες για να το εγκαταστήσετε: Μόλις ολοκληρωθεί, επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας.

Αναπαραγωγή αρχείων R0

Βήμα 1

Εκκίνηση του "My Computer" και περιηγηθείτε στον κατάλογο με τα αρχεία R0.

Βήμα 2

Εντοπίστε το αρχείο με την επέκταση ".R0" και κάντε διπλό κλικ.

Βήμα 3 - Κάντε κλικ στο "Εξαγωγή σε" εικονίδιο και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το navigati στο δέντρο για να δείξετε στον κατάλογο όπου θέλετε να εμφανίζονται τα περιεχόμενα των αρχείων

Κάντε κλικ στο κουμπί "OK". Τα συμπιεσμένα αρχεία μέσα στα αρχεία R0 θα είναι πλέον διαθέσιμα για πρόσβαση και αναπαραγωγή.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα