υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο SRT File

Ένα αρχείο SRT είναι ένα αρχείο υπολογιστή που περιέχει πληροφορίες για υπότιτλους βίντεο. Έχει σκοπό να αναπαραχθεί μαζί με ένα βίντεο στον υπολογιστή σας και θα εμφανίσει υπότιτλους που αντιστοιχούν με το βίντεο που παρακολουθείτε. Εάν θέλετε να μετατρέψετε ένα αρχείο SRT, η μόνη επιλογή που έχετε είναι να το μετατρέψετε σε ένα τυπικό αρχείο κειμένου των Windows. Αυτό θα σας επιτρέψει να ανοίξετε το αρχείο σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου, όπως το Σημειωματάριο (Notepad), και να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε στο περιεχόμενο του αρχείου πριν να το αλλάξετε ξανά στη σωστή μορφή.

Ανοίξτε την Εξερεύνηση των Windows. Κάντε κλικ στην επιλογή "Εργαλεία" και "Επιλογές φακέλων". Κάντε κλικ στην επιλογή "Προβολή". Αναζητήστε το πλαίσιο δίπλα στην επιλογή "Απόκρυψη επεκτάσεων για γνωστούς τύπους αρχείων". Εάν υπάρχει έλεγχος, κάντε κλικ στο πλαίσιο για να καταργήσετε την επιλογή. "Click "OK."", 3, [[Η Εξερεύνηση των Windows θα εμφανίσει τώρα την επέκταση αρχείου όλων των αρχείων στον υπολογιστή σας.

Κάντε δεξί κλικ στο αρχείο SRT. Κάντε κλικ στην επιλογή "Μετονομασία".

Αλλάξτε το τμήμα ".SRT" του ονόματος του αρχείου SRT σε ".TXT". Αυτό θα το μετατρέψει από ένα αρχείο SRT σε ένα τυπικό έγγραφο κειμένου. Ανοίξτε το αρχείο σε ένα πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου και κάντε αλλαγές. Για να την αλλάξετε ξανά στην αρχική της μορφή, μετονομάστε την ξανά στο ".SRT" από το ".TXT"

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα