υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Λογισμικό

Τα εργαλεία διαγνωστικού ελέγχου σκληρού δίσκου Toshiba

Οι υπολογιστές Toshiba συνοδεύονται από διάφορα διαγνωστικά εργαλεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε τι συμβαίνει όταν ο σκληρός σας δίσκος αντιμετωπίζει προβλήματα. Τα διαφορετικά μοντέλα ενδέχεται να περιέχουν διαφορετικά εργαλεία, έτσι ώστε να μάθετε ποια στοιχεία είναι εγκατεστημένα στον υπολογιστή σας Toshiba. Ανατρέξτε στο φάκελο "TOSHIBA" στη λίστα προγραμμάτων σας στο μενού "Έναρξη". Ανοίξτε το φάκελο "Βοηθητικά προγράμματα". Όλα τα εργαλεία διαγνωστικής και άλλα εργαλεία της Toshiba βρίσκονται σε αυτό το φάκελο. Το εργαλείο διάγνωσης PC της Toshiba θα διαγνώσει μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων υλικού, σκληρό σας δίσκο. Δεν θα σας βοηθήσει να διορθώσετε αυτά τα προβλήματα, αλλά μπορείτε να εκτελέσετε επιλεκτική διάγνωση για να στοχεύσετε το σκληρό σας δίσκο. Το εργαλείο επίσης σας δείχνει ποια εξαρτήματα υλικού έχετε συνδέσει και σας λέει αν ο υπολογιστής σας δεν αναγνωρίζει έναν δευτερεύοντα σκληρό δίσκο. Το Εργαλείο διάγνωσης PC παρέχει εκτυπώσιμη αναφορά στοιχείων που αποτυγχάνουν στη δοκιμή διαγνωστικού ελέγχου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για περαιτέρω εξερεύνηση στο Windows Device Manager ή μπορείτε να πάρετε την εκτύπωση σε τεχνικό επισκευής με άδεια χρήσης μαζί με τον υπολογιστή σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει τον τεχνικό να βρει και να επιδιορθώσει το πρόβλημα πιο γρήγορα.

Ο βασικός σκοπός του Monitor Health Monitor της Toshiba είναι να παρέχει στην Toshiba δεδομένα σχετικά με τον τρόπο οι υπολογιστές λειτουργούν μέσω μιας δυνατότητας μετάδοσης δεδομένων. Με την απενεργοποίηση της μετάδοσης δεδομένων, το εργαλείο παρέχει ακόμα πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση του σκληρού δίσκου, την κατανάλωση ρεύματος και τη θερμοκρασία. Η διεπαφή σας δίνει μια άμεση οπτική ανάγνωση του τρόπου λειτουργίας αυτών των συστημάτων. Τα κινούμενα εικονίδια υποδεικνύουν εάν ο σκληρός σας δίσκος είναι ενεργός, καθώς και η τρέχουσα κατάστασή του και εάν το εσωτερικό σύστημα και η θερμοκρασία του CPU βρίσκονται εντός αποδεκτών παραμέτρων. Από την οθόνη υποδοχής, μπορείτε να κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε εικονίδιο για να αποκτήσετε περισσότερες πληροφορίες. Το εικονίδιο του αισθητήρα μονάδας σκληρού δίσκου θα σας δώσει μια λεπτομερέστερη αναφορά σχετικά με την κατάσταση της μονάδας δίσκου και θα σας προτείνουμε επιλογές δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας για την ασφάλεια των δεδομένων. Ο τρισδιάστατος αισθητήρας θα σας πει εάν η προστασία του σκληρού δίσκου είναι ενεργοποιημένη λόγω κίνησης στο φορητό υπολογιστή που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη μονάδα σκληρού δίσκου.

που δεν αφορούν τους υπολογιστές της Toshiba, κάθε Toshiba με λειτουργικό σύστημα Windows περιλαμβάνει τον Διαχειριστή συσκευών των Windows, τον οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αντιμετωπίσετε προβλήματα με το σκληρό σας δίσκο. Μπορείτε είτε να βρείτε τον διαχειριστή συσκευών στον πίνακα ελέγχου ή να τον συνδέσετε μέσω του κουμπιού που παρέχεται στο εργαλείο διάγνωσης PC της Toshiba. Κάντε διπλό κλικ στο σκληρό σας δίσκο στο παράθυρο Διαχείρισης συσκευών και θα δείτε ένα παράθυρο διαλόγου που σας ενημερώνει εάν η συσκευή λειτουργεί σωστά ή όχι. Εάν όχι, ο Διαχειριστής Συσκευών των Windows θα προσφέρει ένα κουμπί "Αντιμετώπιση προβλημάτων" ή παρόμοιο κουμπί που θα σας καθοδηγήσει στα βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα. Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε το λογισμικό προγράμματος οδήγησης του σκληρού σας δίσκου μέσω του Device Manager

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα