υπολογιστή

Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Πώς να κάνω τα eBay στοιχεία μου επάνω στο Facebook

Εάν θέλετε να καταχωρίσετε τα στοιχεία eBay στο Facebook, μπορείτε να καταχωρίσετε κάθε στοιχείο ξεχωριστά στη σελίδα σας στο Facebook κάνοντας μια συνδεδεμένη ανάρτηση στα στοιχεία eBay ή απλά εγκαταστήσετε μια εφαρμογή Facebook για να κάνετε τη δουλειά για εσάς αυτομάτως. Η δημοσίευση στοιχείων ξεχωριστά λειτουργεί καλά αν έχετε ένα ή δύο αντικείμενα προς πώληση. Αν έχετε πολλά στοιχεία, η εφαρμογή eBay θα προσθέσει στο προφίλ σας μια καρτέλα "Είδη eBay", επιτρέποντας στους φίλους και τους πελάτες σας να δουν ποια στοιχεία έχετε διαθέσει προς πώληση.

Προσθέτοντας στοιχεία μεμονωμένα

Βήμα 1

Σύνδεση στο Facebook.

Βήμα 2 - Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Τι σκέφτεστε;" επικολλήστε τη διεύθυνση Web για το στοιχείο eBay και στη συνέχεια κάντε κλικ στην επιλογή "Επισύναψη".

Γράψτε μια περιγραφή για το στοιχείο σας στο πλαίσιο κειμένου "Πες κάτι για αυτό το σύνδεσμο" και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Κοινή χρήση".

Βήμα 1

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Facebook.

Βήμα 2

Περιηγηθείτε στη σελίδα Εφαρμογές eBay στο apps.facebook.com/ebayitems/.

Βήμα 3 - Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη στη σελίδα μου".

Ακολουθήστε τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στη σελίδα σας στο Facebook. Θα χρειαστεί να δώσετε στο eBay σας πληροφορίες εισόδου καθώς και να επιτρέψετε στην εφαρμογή να "μιλήσει" στο προφίλ σας στο Facebook

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα