υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Μεσα ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ

Πώς να δείτε πόσους χρόνους κάποιος επισκέφθηκε το Facebook Facebook Page

Το Facebook δεν παρέχει τις πληροφορίες που θα ήταν απαραίτητες για την παρακολούθηση της κίνησης των μεμονωμένων χρηστών. Αυτό σημαίνει ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα ή εφαρμογή που ισχυρίζεται ότι σας επιτρέπει να δείτε ποιος επισκέπτεται το προφίλ σας στο Facebook είναι δόλια. Αντί να περιμένουν τους χρήστες να παρακολουθούν συνεχώς τους επισκέπτες, το Facebook παρέχει ένα σύνολο εργαλείων απορρήτου που επιτρέπουν στους χρήστες να ελέγχουν ποιος έχει πρόσβαση στις πληροφορίες τους.

Συνδεθείτε στο Facebook. Κάντε κλικ στο κουμπί "Λογαριασμός" στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε "Ρυθμίσεις απορρήτου" από το αναπτυσσόμενο μενού. Περιμένετε να φορτωθεί η επόμενη σελίδα.

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Προσαρμογή ρυθμίσεων" στην κάτω αριστερή γωνία της πρώτης οθόνης. Η παρακάτω σελίδα εμφανίζει μια λίστα με τους τύπους πληροφοριών που μπορείτε να μοιραστείτε στο Facebook. Χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού δίπλα σε κάθε τύπο πληροφοριών για να ορίσετε ποιος μπορεί να προβάλλει αναρτήσεις αυτού του τύπου. Η επιλογή "Μόνο φίλοι" θα μοιράζεται αναρτήσεις σε αυτήν την κατηγορία μόνο με εκείνες που έχετε επιβεβαιώσει ως φίλους ενώ επιλέγετε "Όλοι" επιτρέπει σε οποιονδήποτε με λογαριασμό στο Facebook να βλέπει αυτές τις πληροφορίες.

Σκεφτείτε το είδος των πληροφοριών που έχετε μετά από κάθε κατηγορία. Για παράδειγμα, πληροφορίες όπως ο τρέχων εργοδότης και η πόλη σας είναι πιθανότατα ασφαλείς να μοιράζονται με μια μεγάλη ομάδα, αλλά κατηγορίες όπως οι ενημερώσεις κατάστασης και οι φωτογραφίες θα μπορούσαν εύκολα να περιέχουν πληροφορίες ακατάλληλες για κάποιες καταστάσεις. Λάβετε υπόψη ότι οι φίλοι σας μπορούν να σας επισημάνουν σε φωτογραφίες και άλλες δικές τους θέσεις.

Συμβουλές

Το ιστορικό των κοινωνικών μέσων ελέγχει ότι οι ιστοσελίδες αφαιρέσεων όπως το Facebook για πληροφορίες σχετικά με ένα άτομο γίνονται όλο και πιο συχνές . Συχνά, οι δυνητικοί εργοδότες θα παραγγείλουν έναν από αυτούς τους ελέγχους προτού λάβουν απόφαση πρόσληψης. Παρόλο που οι ρυθμίσεις απορρήτου του Facebook προσφέρουν έναν καλό έλεγχο σχετικά με το ποιος έχει πρόσβαση στις πληροφορίες σας, θα πρέπει πάντα να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό που δημοσιεύετε. Μερικές πληροφορίες καλύτερα να παραμένουν εκτός σύνδεσης

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα