υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Έξυπνες συσκευές

Πώς να προσθέσετε το Gmail σε Desktop

Αντί να αφήσετε ανοιχτό το παράθυρο του προγράμματος περιήγησης για να ελέγξετε αν έχετε νέα μηνύματα στο λογαριασμό σας στο Gmail, μπορείτε να εγκαταστήσετε ένα gadget του Gmail που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας απευθείας από την επιφάνεια εργασίας σας. Μόλις εγκατασταθεί το gadget, θα έχετε πρόσβαση σε πραγματικό χρόνο στο λογαριασμό σας στο Gmail. Ωστόσο, προτού μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το gadget του Gmail, πρέπει να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Google Desktop. Το Google Desktop συνδέει απευθείας με τους λογαριασμούς σας στο Google και το Gmail.

Ξεκινήστε ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web και, στη συνέχεια, μεταβείτε στη σελίδα λήψης του Google Desktop.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Εγκατάσταση του Google Desktop" το αρχείο στον σκληρό σας δίσκο.

Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο του Google Desktop και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τις οδηγίες από τον οδηγό για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Το Google Desktop ξεκινά αυτόματα όταν ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.

Κάντε κλικ στο κουμπί "+" στο επάνω μέρος της πλαϊνής γραμμής. Θα ανοίξει το παράθυρο "Προσθήκη Gadgets".

Πληκτρολογήστε "Gmail" στη γραμμή αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία του παραθύρου. Το gadget του Gmail εμφανίζεται στη λίστα αποτελεσμάτων.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη" δίπλα στο gadget του Gmail. Το gadget του Gmail εμφανίζεται στην πλευρική γραμμή του Google Desktop.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα