υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Τηλέφωνο

Πώς μπορώ να δώσω στο Samsung Galaxy μου ένα όνομα τηλεφώνου;

Όταν ενεργοποιήσατε για πρώτη φορά το Samsung Galaxy, σας δόθηκε η δυνατότητα να ονομάσετε το τηλέφωνό σας. Αυτό το όνομα εμφανίζεται στους διαχειριστές δικτύου όταν συνδέεστε σε ένα δίκτυο Wi-Fi και βλέπετε σε άλλους χρήστες συσκευών Bluetooth όταν τους συνδέετε. Εμφανίζεται επίσης στην Εξερεύνηση των Windows ή στο Kies όταν συνδέετε το τηλέφωνο σε έναν υπολογιστή. Αν θέλετε να αλλάξετε αυτό το όνομα, μπορείτε να το κάνετε ανά πάσα στιγμή μέσω του μενού "Ρυθμίσεις".

Βήμα 1

Πατήστε "Ρυθμίσεις" από την αρχική οθόνη του Samsung Galaxy, πατήστε " Περισσότερες πληροφορίες "και στη συνέχεια πατήστε" Σχετικά με τη συσκευή ". Αυτή η οθόνη εμφανίζει τις λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση και τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου σας, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος του.

Βήμα 2

Πατήστε" Όνομα συσκευής " εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου

Βήμα 3

Εισαγάγετε το νέο όνομα για το τηλέφωνό σας στο πλαίσιο κειμένου. Σημειώστε ότι οποιοδήποτε άτομο ή δίκτυο με το οποίο συνδέεστε θα μπορεί να δει αυτό το όνομα, γι 'αυτό αποφύγετε τυχόν προσωπικά αναγνωρίσιμες πληροφορίες στο όνομα του Galaxy.

Πατήστε "OK" όταν τελειώσετε για να αποθηκεύσετε τις αλλαγές σας.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα