υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Τηλέφωνο

Πώς να βρείτε ένα χαμένο τηλέφωνο εάν η μπαταρία είναι νεκρή

Τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα μπορεί να είναι σημαντικές οικονομικές επενδύσεις, που περιέχουν προσωπικά δεδομένα και άλλες πληροφορίες ζωτικής σημασίας για την καθημερινή σας ζωή. Η απώλεια μιας συσκευής όπως αυτή μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απογοητευτική εμπειρία. Ευτυχώς, τα περισσότερα τηλέφωνα έρχονται με μοναδικούς αύξοντες αριθμούς, οι οποίοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τις αρχές για να αντιστοιχίσουν τα ανακτώμενα τηλέφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Επιπλέον, ορισμένα τηλέφωνα διαθέτουν λειτουργίες του λειτουργικού συστήματος, όπως το Find My iPhone ή το Device Manager Android, το οποίο μπορεί να σας βοηθήσει να δείτε την τελευταία γνωστή τοποθεσία της συσκευής σας και να ρυθμίσετε μελλοντικές ειδοποιήσεις.

br> Ξεκινήστε την αναζήτησή σας αμέσως μόλις ανακαλύψετε ότι χάθηκε το τηλέφωνό σας. Αυτό μειώνει την πιθανότητα κάποιος άλλος να το βρει ή να μετακινήσει το τηλέφωνο σε μια νέα θέση. Οπτικοποιήστε παντού που έχετε πάει από τότε που είδατε το τηλέφωνό σας για τελευταία φορά. Εάν επισκεφθήκατε έναν δημόσιο χώρο, όπως ένα παντοπωλείο ή μια βιβλιοθήκη, επικοινωνήστε με το τμήμα απώλειας και εύρεσης. Καλέστε τον αριθμό σας περιοδικά σε περίπτωση που κάποιος έχει ανακτήσει τη συσκευή σας, χρεώσει και ενεργοποίησε ξανά.

Δώστε τον Αύξοντα Αριθμό στις Αρχές

Αναζήτηση για τη συσκευασία του τηλεφώνου και τις αποδείξεις στο σπίτι, σειριακός αριθμός. Εάν έχετε απορρίψει αυτά τα υλικά, ίσως εξακολουθείτε να μπορείτε να ανακτήσετε τον σειριακό αριθμό από τον μεταφορέα σας ή από τον πωλητή κινητού τηλεφώνου σας. Αναφέρετε αυτό το αναγνωριστικό στην αστυνομία, ώστε να μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας αν η συσκευή ανακτάται.

ICloud (iPhones)

Το ICloud είναι μέρος του λειτουργικού συστήματος του iPhone και συνιστάται από προεπιλογή όταν ρυθμίζετε πρώτα τη συσκευή σας . Υπάρχει πιθανότητα το iPhone σας να συνδεθεί με την υπηρεσία Find my iPhone. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο iCloud (σύνδεσμος σε πόρους) και συνδεθείτε με το αναγνωριστικό της Apple σας. Κάντε κλικ στο "Εύρεση του iPhone μου" και επιλέξτε το iPhone από το αναπτυσσόμενο μενού "Όλες οι συσκευές". Κάντε κλικ στην επιλογή "Ειδοποίηση όταν βρέθηκε". Αυτή η λειτουργία σάς στέλνει μια ειδοποίηση μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αφού κάποιος εξουσιοδοτήσει στο τηλέφωνό σας, δίνοντάς σας την τρέχουσα θέση της συσκευής. Το Find My iPhone καταγράφει επίσης την τελευταία γνωστή τοποθεσία του iPhone σας για έως και 24 ώρες. Μια γκρι κουκίδα εμφανίζεται στο χάρτη αφού συνδεθείτε στο Find My iPhone, υποδεικνύοντας την τελευταία αποθηκευμένη τοποθεσία. Αυτές οι συντεταγμένες μπορούν να σας βοηθήσουν να περιορίσετε την τρέχουσα τοποθεσία του iPhone σας.

Android Device Manager (Android)

Τα τηλέφωνα Android έχουν επίσης ενσωματωμένο λογισμικό για την παρακολούθηση χαμένων συσκευών. Υπάρχει πιθανότητα να έχετε ενεργοποιήσει αυτήν τη λειτουργία κατά τη διάρκεια της ρύθμισης του τηλεφώνου σας Android. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του Device Manager (σύνδεσμος σε πόρους) και συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στο Google. Σε αντίθεση με το iCloud, το Device Manager δεν εμφανίζει την τελευταία γνωστή θέση της συσκευής. Ελέγχετε περιοδικά για να δείτε εάν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη. Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε ένα κλείδωμα κωδικού πρόσβασης ή πλήρη διαγραφή, όταν θα ενεργοποιηθεί αργότερα η συσκευή

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα