υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Τηλέφωνο

Πώς να κάνω Phone Skins

Στοιχεία που θα χρειαστείτε

Κυψέλη

> Φωτογραφία

Πρόγραμμα φωτογραφιών

Φωτογραφικό δέρμα

Εκτυπωτής

Προσδιορίστε το μέγεθος του κινητού σας τηλεφώνου. Θα πρέπει να γνωρίζετε το μήκος και το πλάτος του τηλεφώνου σας. Μπορείτε είτε να μετρήσετε τον εαυτό σας με έναν κυβερνήτη είτε να δείτε online. Χρησιμοποιώντας μια μηχανή αναζήτησης, αναζητήστε το μοντέλο σας και την διάσταση του τηλεφώνου σε ίντσες.

Προσδιορίστε τον αριθμό pixel που θα χρειαστείτε για την εικόνα ή το σχέδιό σας. Για να το κάνετε αυτό, πολλαπλασιάστε κάθε διάσταση κατά 200. Για παράδειγμα, αν το κινητό σας είναι 3 1/2 ίντσες μακρύ και 2 ίντσες πλάτος παίρνετε 700 pixels έως 400 pixels. Για ευκολία, θα πρέπει να ολοκληρώσετε τα αποτελέσματά σας στα πλησιέστερα 100.

Επιλέξτε μια φωτογραφία ή ένα σχέδιο που θέλετε να εμφανίζεται στο τηλέφωνό σας. Η εικόνα ή ο σχεδιασμός είναι η επιλογή σας. Βεβαιωθείτε ότι η εικόνα που έχετε επιλέξει είναι τουλάχιστον 500 kilobytes σε μέγεθος. Όσο μεγαλύτερο είναι το μέγεθος της εικόνας, τόσο καλύτερη ανάλυση θα έχετε στο τελικό προϊόν σας.

Χρησιμοποιήστε ένα πρόγραμμα φωτογραφιών, όπως το Adobe Photoshop, για να αγγίξετε την εικόνα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες touch-up για να περικόψετε την εικόνα, να εστιάσετε στο αγαπημένο σας τμήμα της εικόνας ή να διορθώσετε σφάλματα σε αυτήν. Για παράδειγμα, μπορείτε να αφαιρέσετε τα κόκκινα μάτια από τις εικόνες ή να αλλάξετε την κεντράρισμα ενός σχεδίου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα εργαλεία διόρθωσης εικόνας που είναι διαθέσιμα στο πρόγραμμα φωτογραφιών σας. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να έχει dpi ή τελεία ανά ίντσα 150 ή μεγαλύτερη και να χρησιμοποιεί χρώματα RGB. Το RGB και η dpi είναι και οι δύο ρυθμίσεις που μπορείτε να προσαρμόσετε στο πρόγραμμα φωτογραφιών σας, για να εξασφαλίσετε καλή ποιότητα και ποιότητα εκτύπωσης.

Ακολουθήστε τις οδηγίες σε ένα πακέτο κενών δερμάτων κινητών εκτυπώσεων. Γενικά, η συσκευασία θα σας καθοδηγήσει για να τροφοδοτήσετε το δέρμα σε έγχρωμο εκτυπωτή και να εκτυπώσετε την εικόνα πάνω σε αυτό. Μπορείτε να βρείτε τυφλά δέρματα που γίνονται για το μοντέλο του τηλεφώνου σας.

Ξεφλουδίστε την υποστήριξη από το δέρμα του κινητού τηλεφώνου που εκτυπώσατε και εφαρμόστε το στο τηλέφωνό σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε το δέρμα επικεντρωμένο στο τηλέφωνο πριν την εφαρμόσετε.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα