υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Τηλέφωνο

Προγράμματα αποκατάστασης καρτών SD

SD ή Secure Digital είναι ένας τύπος κάρτας μνήμης ειδικά σχεδιασμένος για κινητές συσκευές, όπως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές /βιντεοκάμερες, φορητούς υπολογιστές, συσκευές αναπαραγωγής πολυμέσων, δορυφορικές συσκευές GPS και κινητά τηλέφωνα. Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν ορισμένα προγράμματα ανάκτησης SD και να τα χρησιμοποιήσετε για να ανακτήσετε δεδομένα που χάθηκαν λόγω προβλημάτων λογισμικού ή υλικού ή που κατά λάθος διαγράφηκαν. CardRecovery

Το CardRecovery ανακτά τα χαμένα ή διαγραμμένα αρχεία ψηφιακής κάμερας, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών και βίντεο. Είναι συμβατό με κάρτες SD, κάρτες xD Picture, Memory Stick, CF (Compact Flash), MicroDrive, MMC (MultiMediaCard), SmartMedia Card, Mini SD, MicroSD και SDHC (Secure Digital High Capacity). Το πρόγραμμα χρησιμοποιεί την τεχνολογία SmartScan, η οποία σαρώνει την κάρτα και βρίσκει τα χαμένα αρχεία. Μόλις το πρόγραμμα εντοπίσει τα αρχεία, επισκευάζει τα αρχεία και τα αποθηκεύει σε μια νέα τοποθεσία που ορίζει ο χρήστης. Το πρόγραμμα δεν θα επισκευάσει ή θα αντικαταστήσει αρχεία στην κάρτα. θα ανακτήσει μόνο τα δεδομένα. Εκτός από τις ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, το πρόγραμμα αυτό ανακτά επίσης δεδομένα από κινητά τηλέφωνα, συσκευές αναπαραγωγής MP3 και PDA (προσωπικός ψηφιακός βοηθός).

cardrecovery.com

PC Inspector Smart Recovery >

Πρόκειται για ένα δωρεάν πρόγραμμα (δωρεάν) και ανακτά τα αρχεία από Smart Media, κάρτες SD, κάρτες Flash, Sony Memory Stick και IBM Micro Drive. Αυτό το πρόγραμμα ανακτά τα τυχαία διαγραμμένα αρχεία και μπορεί επίσης να ανακτήσει τα μορφοποιημένα (πώς οι υπολογιστές κωδικοποιούν αρχεία για αποθήκευση) αρχεία, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, βίντεο και ήχου. Ένα άλλο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ότι επίσης σαρώνει για προβλήματα στην κάρτα. Για να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη αποκατάσταση, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν μόνο τις σωστές επιλογές και να εκτελέσουν τον οδηγό. Στη συνέχεια, ο PC Inspector θα ανακτήσει τα χαμένα αρχεία. Το πρόγραμμα είναι συμβατό με όλες τις εκδόσεις των Windows.

Το πρόγραμμα αυτό ανακτά αρχεία από πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των σκληρών προγραμμάτων οδήγησης, των μονάδων flash USB, των καρτών SD και άλλων τύπους καρτών μνήμης. Είναι συμβατό με τα Windows Vista, XP και 7 και διατίθεται σε πολλές γλώσσες. Αυτό το σύστημα λειτουργεί με τη διέλευση των προγραμμάτων οδήγησης συστημάτων αρχείων των Windows και στη συνέχεια ξεκινά αμέσως τη σάρωση του υλικού. Το σύστημα μπορεί επίσης να σαρώσει δυσπρόσιτες ή κατεστραμμένες μονάδες δίσκου. Το πρόγραμμα τραβάει τα αρχεία που έχουν διαγραφεί μέσα στον κατάλογο του αρχείου ή αναζητά κομμάτια του αρχείου που είναι διάσπαρτα σε όλο το σύστημα.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα