υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Δίκτυο

Τρόπος απόκρυψης της διεύθυνσης IP και του σειριακού σας αριθμού

Κατά την εγγραφή σας για υπηρεσία Διαδικτύου, ο πάροχος υπηρεσιών Internet σας παρέχει έναν σειριακό αριθμό πρωτοκόλλου Internet (IP) που προσδιορίζει τόσο την τοποθεσία σας όσο και τη διασύνδεση δικτύου. Δεν δίνει ακριβείς διευθύνσεις, αλλά έρχεται όσο πιο κοντά παρέχει ο ταχυδρομικός κώδικας και η πόλη. Για να αποτρέψετε συγκεκριμένους ιστότοπους από τη χρήση αυτών των πληροφοριών για ανεπιθύμητη αλληλογραφία ή για την εύρεση της τοποθεσίας σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δωρεάν υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης online για να αποκρύψετε τον σειριακό αριθμό IP, αντικαθιστώντας τον με τον αριθμό σειράς IP της υπηρεσίας proxy. > Hide My Ass!

Βήμα 1

Ξεκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet που χρησιμοποιείτε.

Βήμα 2 - Ανοίξτε τον ιστότοπο "Hide My Ass!" (Βλ. «Πόροι».)

Βήμα 3

Τοποθετήστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου που θέλετε να επισκεφθείτε ενώ παράλληλα αποκρύπτετε τη διεύθυνση IP και τον αριθμό σειράς στο πλαίσιο κειμένου κάτω από το πεδίο "Δωρεάν διαμεσολάβηση". Κάντε κλικ στην επιλογή "Απόκρυψη της ομάδας μου!" και θα κατευθυνθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο, αλλά δεν θα είναι σε θέση να ανιχνεύσει τη διεύθυνση IP ή τον αύξοντα αριθμό σας.

Βήμα 4

Αγοράστε το "Hide My Ass! "). Οι τιμές των ΗΠΑ από το 2011 είναι 11,52 δολάρια για ένα μήνα, 50,66 δολάρια για έξι μήνες και 78,66 δολάρια για 12 μήνες. Αυτή η υπηρεσία θα κρυπτογραφεί ουσιαστικά οποιαδήποτε εφαρμογή χρησιμοποιείτε με σύνδεση στο Internet, όπως ένα πρόγραμμα περιήγησης στο Web, άμεσων μηνυμάτων ή το Skype. Δημιουργήστε ένα λογαριασμό χρήστη με το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και κάντε λήψη της εφαρμογής "Σήραγγα Pro VPN" στον υπολογιστή. Ακολουθήστε όλες τις υποδείξεις για να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση και την εγκατάσταση.

Συνδεθείτε στο "Hide My Ass! Pro Tunnel VPN" Κάντε κλικ στην επιλογή "IP & Country Settings". Επιλέξτε τη χώρα στην οποία θέλετε να εκπροσωπείτε ουσιαστικά. Οι επιλογές περιλαμβάνουν: Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά, Σουηδία και Κάτω Χώρες. Κάντε κλικ στην επιλογή "Αποθήκευση" όταν έχετε επιλέξει μια χώρα. Κάντε κλικ στην καρτέλα "Πίνακας ελέγχου" και κάντε κλικ στην επιλογή "Σύνδεση". Στη συνέχεια, θα εμφανίσει την αρχική σας διεύθυνση IP και τη νέα διεύθυνση IP με τη χώρα που έχετε επιλέξει.

Δωρεάν Proxy Web

Βήμα 1

Εκκινήστε το πρόγραμμα περιήγησης στο Internet και μεταβείτε στο "Free

Βήμα 2

Τοποθετήστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου που δεν θέλετε να ανιχνεύσετε τη διεύθυνση IP και τον αριθμό σειράς σας μέσα στο πλαίσιο διεύθυνσης "Εισαγωγή διεύθυνσης URL" . Κάντε κλικ στο κουμπί "Μετάβαση". Αυτό θα σας ανακατευθύνει στη διεύθυνση URL του ιστότοπου που εισαγάγατε στο πλαίσιο κειμένου, αλλά θα κρατήσει τη διεύθυνση IP και τον αριθμό σειράς κρυμμένη.

Δωρεάν Proxy

Βήμα 1 - Πρόγραμμα περιήγησης στο Internet που χρησιμοποιείτε. Μεταβείτε στην τοποθεσία "Δωρεάν Διαμεσολαβητής". (Ανατρέξτε στην ενότητα "Πόροι.")

Βήμα 2 - Εντοπίστε "Πώς να χρησιμοποιήσετε δωρεάν διακομιστή μεσολάβησης". Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL του ιστότοπου που θέλετε να επισκεφθείτε στο πλαίσιο κειμένου.

Κάντε κλικ στην επιλογή "Επίσκεψη". Θα μεταφερθείτε στον ιστότοπο, αλλά η διεύθυνση IP και ο αριθμός σειράς θα κρυφτούν.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα