υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Πώς να επεξεργαστείτε το όνομά σας στο Monster Hunter

Στοιχεία που θα χρειαστείτε

PlayStation Portable

Monster Hunter ή Monster Hunter Ελευθερία

CWCheat, που κυκλοφόρησε στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη ως "Monster Hunter Freedom", είναι ένα παιχνίδι βίντεο από την Capcom για το PlayStation Portable Σύστημα. Το παιχνίδι προσφέρει online επιλογές για πολλούς παίκτες καθώς και μια καμπάνια για έναν παίκτη, όπου οι παίκτες δημιουργούν τους δικούς τους μοναδικούς χαρακτήρες. Δεν υπάρχει υπηρεσία εντός του παιχνιδιού για να αλλάξει το όνομα ενός χαρακτήρα μόλις δημιουργηθεί, αλλά μπορείτε να το κάνετε μέσω του CWCheat: ένα δωρεάν download (με δωρεές αποδεκτό) διαθέσιμο για το PSP. Αυτή είναι η μόνη μέθοδος για να αλλάξετε το όνομα ενός χαρακτήρα στο "Monster Hunter" χωρίς επανεκκίνηση του χαρακτήρα.

Μεταβείτε στο cwcheat.myconsole.it και κάντε λήψη του CWCheat και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε το στο λειτουργικό σας σύστημα. Πρέπει να έχετε ήδη κατεβάσει και εγκαταστήσει το CWCheat για να αλλάξετε το όνομα.

Ανοίξτε το "Monster Hunter". Τοποθετήστε το χαρακτήρα του οποίου το όνομα θέλετε να αλλάξετε. Περιμένετε να τελειώσει το παιχνίδι πριν να χρησιμοποιήσετε το CWCheat ή το παιχνίδι μπορεί να παγώσει.

Ανοίξτε το "CWCheat", συνήθως πατώντας το κουμπί επιλογής για δύο ή περισσότερα δευτερόλεπτα. . "

Επιλέξτε" επεξεργαστή μνήμης ".

Μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε το όνομα του χαρακτήρα σας στη δεξιά στήλη, στη στήλη ASCII της οθόνης. το δρομέα στη σειρά και στη στήλη του πρώτου γράμματος του ονόματος του χαρακτήρα σας.

Πατήστε το κουμπί "X" για να ξεκινήσετε την επεξεργασία. Πατήστε πάνω και κάτω για να αλλάξετε την τιμή ASCII του γράμματος (για παράδειγμα: "97" είναι "a" ενώ "65" είναι "A"). Μπορείτε να δείτε το αντίστοιχο γράμμα στη στήλη ASCII στα δεξιά.

Πατήστε "X" για να ολοκληρώσετε την επεξεργασία της επιστολής. Επιλέξτε τον επόμενο αντίστοιχο αριθμό και πατήστε "X" για να ξεκινήσετε την επεξεργασία. Κάνετε αυτό για κάθε γράμμα που θέλετε να αλλάξετε.

Πατήστε το κουμπί "O" τρεις ή τέσσερις φορές για έξοδο από το CWCheat.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα