υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Πώς να σαρώσετε μια φωτογραφία και να την μεταφορτώσετε στο Internet

Τα στοιχεία που χρειάζεστε

Σαρωτής

Καλώδιο USB

Λογισμικό σάρωσης

Με την ποιότητα των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών να βελτιώνεται από το λεπτό, η δυνατότητα αποστολής μια μεγάλη φωτογραφία στο Διαδίκτυο γίνεται όλο και πιο χρήσιμη. Αντί να εκτυπώνετε και να στέλνετε μια μεγάλη φωτογραφία στην οικογένειά σας μέσω της παραδοσιακής αλληλογραφίας, μπορείτε πραγματικά να τις σαρώσετε και να τις στείλετε μέσω του Διαδικτύου σε ένα email σε όλη την οικογένειά σας ή ακόμα και σε μια ιστοσελίδα online περιήγησης φωτογραφιών. Αυτό το άρθρο θα σας δείξει πώς να σαρώσετε μια φωτογραφία και να την ανεβάσετε στο διαδίκτυο.

Βεβαιωθείτε ότι το σαρωτή σας είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή σας. Συνήθως αυτό γίνεται με ένα καλώδιο USB που συνδέεται από το σαρωτή σε μια θύρα USB στο μπροστινό ή πίσω μέρος του υπολογιστή σας. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το λογισμικό σάρωσης είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας.

Δημιουργήστε ένα φάκελο εύκολης πρόσβασης για τις φωτογραφίες σας. Απλά κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας σας, κάντε κλικ στο "Νέα" και, στη συνέχεια, στο "Φάκελος". Ονομάστε το κάτι απλό σαν "σαρωμένες φωτογραφίες".

Σάρωση της φωτογραφίας σας ακολουθώντας τον οδηγό του κατασκευαστή. Ωστόσο, οι περισσότεροι σαρωτές λειτουργούν το ίδιο. Απλώς τοποθετείτε την φωτογραφία με την όψη προς τα κάτω στο σαρωτή σας και πατήστε το πλήκτρο "σάρωση". Αν όλα είναι συνδεδεμένα σωστά, η φωτογραφία σας θα εμφανιστεί στην οθόνη σας μέσω του προγράμματος σάρωσης.

Επεξεργαστείτε τη φωτογραφία σας ανάλογα. Τα περισσότερα προγράμματα σάρωσης έχουν κουμπιά που σας επιτρέπουν να περικόψετε, να φωτίσετε ή να βελτιώσετε την εικόνα σας. Είναι καλό να περικόψετε εικόνες εάν το θέμα σας αναλαμβάνει ένα μικρό κομμάτι της φωτογραφίας. Αυτό θα κάνει το μέγεθος του αρχείου σας μικρότερο, διατηρώντας το θέμα ταυτόχρονα.

Αποθηκεύστε την εικόνα σας στο αρχείο "σαρωμένων φωτογραφιών". Ονομάστε την φωτογραφία σας κάτι εύκολο αντί για το προεπιλεγμένο όνομα της φωτογραφίας. Όταν παίρνετε όλο και περισσότερες φωτογραφίες, μπορεί να είναι δύσκολο να βρείτε το συγκεκριμένο αν δεν το ξαναδημιουργήσετε ξανά.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού και το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε. Αρχίστε να συνθέτετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε κάποιον στον οποίο σκοπεύετε να στείλετε τη φωτογραφία. Κάντε κλικ στη λειτουργία "Συνημμένα" που βρίσκεται στα περισσότερα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιλέξτε τον φάκελο από την επιφάνεια εργασίας. Επιλέξτε την εικόνα σας και πατήστε "Αποθήκευση" ή "Άνοιγμα". Η φωτογραφία σας είναι έτοιμη για αποστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Ή αν το ανεβάζετε σε έναν ιστότοπο, κάντε κλικ στην επιλογή "Αναζήτηση" και μεταβείτε στον φάκελο του υπολογιστή σας. Επιλέξτε την φωτογραφία σας και πατήστε "Αποθήκευση" ή "Άνοιγμα".

Συμβουλές

Κλείστε άλλα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείτε για να επιταχύνετε το χρόνο φόρτωσης των φωτογραφιών σας. Αποθηκεύστε την επεξεργασμένη σας φωτογραφία με άλλο όνομα μόνο σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ξανά το πρωτότυπο. Κάντε τις φωτογραφίες σας για εύκολη αρχειοθέτηση.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα