υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Πώς να ακυρώσετε μια συνδρομή Netflix

Το Netflix είναι ένας δημοφιλής και σχετικά φθηνός τρόπος για τη ροή χιλιάδων ταινιών και τηλεοπτικών εκπομπών μέσω του Διαδικτύου με μηνιαία αμοιβή. Εντούτοις, μπορεί να έρθει μια εποχή που ο λογαριασμός σας Netflix έχει ξεπεράσει τη χρησιμότητά του ή ίσως απλά θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα για μερικούς μήνες. Αν αυτό συμβαίνει, η ακύρωση της συμμετοχής σας στο Netflix είναι αρκετά εύκολη. Ακύρωση του λογαριασμού σας

Επισκεφθείτε την αρχική σελίδα του Netflix και συνδεθείτε. Μεταβείτε στο "Ο λογαριασμός σας ", στην οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω ενός αναπτυσσόμενου μενού στα δεξιά της γραμμής αναζήτησης στην επάνω δεξιά γωνία της αρχικής οθόνης. Μόλις μπείτε στη σελίδα "Ο λογαριασμός σας", θα δείτε ένα κουμπί που λέει "Ακύρωση ιδιότητας μέλους" ακριβώς κάτω από την ένδειξη "Σύνθεση και χρέωση", την πρώτη επικεφαλίδα στη σελίδα. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και ακολουθήστε τις οδηγίες για να ακυρώσετε την εγγραφή σας.

Συνέπειες της ακύρωσης της ιδιότητας μέλους σας

Ακόμα και αν ακυρώσετε την εγγραφή σας, ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι να περάσει η τρέχουσα περίοδος χρέωσής σας. Επιπλέον, η Netflix διατηρεί τον λογαριασμό σας συνεχούς ροής στο αρχείο για ένα χρόνο μετά την ακύρωση της ιδιότητας μέλους. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να ακυρώσετε την εγγραφή σας για μερικούς μήνες και στη συνέχεια να επιστρέψετε σε αυτήν ανανεώνοντάς την και να συνεχίσετε τις πληρωμές σας, ενώ όλα τα προηγούμενα ιστορικά δεδομένα και προτιμήσεις σας εξακολουθούν να είναι διαθέσιμα.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα