υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Πώς να φορτώσετε τραγούδια σε Audiosurf;

Audiosurf είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι γρίφων υπολογιστή στο οποίο οι παίκτες πιλοτικά ένα μικρό σκάφος μέσα από μια πορεία εμπόδιο που δημιουργήθηκε από το πρόγραμμα που εκπροσωπεί τη μουσική που επιλέγεται από τον παίκτη. Το ραδιοφωνικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού παρέχει δωρεάν μουσική, αλλά το Audiosurf περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα χρήσης οποιωνδήποτε συμβατών αρχείων ήχου που βρίσκονται στον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων των περισσότερων αρχείων που χρησιμοποιούνται από το iTunes και άλλους δημοφιλείς media players.

Χρήση του Audiosurf με το iTunes

Ξεκινήστε την Audiosurf. Επιλέξτε "Play" στο κύριο μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα χαρακτήρα. Θα μεταβείτε στην οθόνη επιλογής τραγουδιού.

Κάντε κλικ στο φάκελο με το όνομα iTunes στην οθόνη επιλογής τραγουδιού και στη συνέχεια κάντε ξανά κλικ στον φάκελο με τίτλο iTunes Music. Ανάλογα με το μέγεθος της μουσικής βιβλιοθήκης σας, μπορεί να χρειαστεί λίγο χρόνο για να φορτώσει ο συγκεκριμένος φάκελος το Audiosurf.

Κάντε κλικ στο φάκελο του καλλιτέχνη των οποίων τραγούδια θέλετε να περιηγηθείτε. Αυτό θα εμφανίσει τα αρχεία MP3 που αναφέρονται για τον συγκεκριμένο καλλιτέχνη

Κάντε κλικ σε ένα αρχείο για να το ξεκινήσετε να παίζετε σε Audiosurf.

Χρήση του Audiosurf χωρίς iTunes

Ξεκινήστε το Audiosurf. Επιλέξτε "Play" στο κύριο μενού και, στη συνέχεια, επιλέξτε ένα χαρακτήρα. Θα μεταβείτε στην οθόνη επιλογής τραγουδιού.

Εντοπίστε τα αρχεία μουσικής που θέλετε να παίξετε στο Audiosurf. Αν δεν τα έχετε τοποθετήσει στο φάκελο με τίτλο Η μουσική μου, ίσως χρειαστεί να τα εντοπίσετε με μη αυτόματο τρόπο κάνοντας κλικ στο κουμπί με το όνομα Αναδυόμενο πρόγραμμα περιήγησης αρχείων. Αυτό θα ανοίξει ένα παράθυρο της Εξερεύνησης των Windows, επιτρέποντάς σας να κάνετε αναζήτηση στο σκληρό σας δίσκο για τα αρχεία που θέλετε να παίξετε.

Κάντε κλικ στο αρχείο για να το ξεκινήσετε να παίζετε στο Audiosurf.

Το Audiosurf είναι συμβατό μόνο με αρχεία MP3, M4A, WMA και OGG

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα