υπολογιστή

Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Πώς να κάνετε το δικό σας κουπόνι διασκέδασης Online

Κάνοντας το δικό σας κουπόνι είναι ένας διασκεδαστικός και δημιουργικός τρόπος για να κάνετε ένα δώρο για κάποιον ειδικό για εσάς. Όσο έχετε φαντασία, οι δυνατότητες για κουπόνια διασκέδασης είναι ατελείωτες. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα κουπόνι για τη σύζυγό σας, δίνοντας μια μέρα μακριά από τα παιδιά σας. Ένας σε απευθείας σύνδεση ιστότοπος σας επιτρέπει να δημιουργείτε δωρεάν κουπόνια δωρεάν.

Ανοίξτε το πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο Διαδίκτυο και μεταβείτε στη διεύθυνση SENDaCOUPON.com. Αυτός είναι ένας ιστότοπος που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα κουπόνι δωρεάν.

Καταχωρίστε τον τίτλο του κουπονιού στο πλαίσιο "Τίτλος κουπονιού". Αυτό εμφανίζεται στην κορυφή του κουπονιού.

Πληκτρολογήστε το κουπόνι κείμενο στο πλαίσιο "Κουπονιού". Αυτό είναι αυτό που εμφανίζεται στο κύριο κείμενο του κουπονιού.

Πληκτρολογήστε μια ημερομηνία λήξης στο πλαίσιο "Ημερομηνία λήξης". Αυτό μπορεί να είναι μια πραγματική ημερομηνία ή κάτι δημιουργικό όπως "Ποτέ."

Προσαρμόστε το κουπόνι σας αν θέλετε. Μπορείτε να προσθέσετε ένα γραφικό κάνοντας κλικ στο κουμπί "Προσθήκη γραφικού" στο κάτω μέρος της σελίδας. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το όριο κουπονιού κάνοντας κλικ στο κουμπί "Αλλαγή συνόρων". Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τη γραμματοσειρά κάνοντας κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού "Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς".

Κάντε κλικ στο κουμπί "Ενημέρωση κουπονιού" και το κουπόνι σας εμφανίζεται στην οθόνη. Μπορείτε να το εκτυπώσετε όσες φορές επιθυμείτε.

Συμβουλές

Ανατρέξτε στην ενότητα πόρων για συνδέσμους προς άλλους ιστότοπους κουπονιών. Ωστόσο, αυτοί οι ιστότοποι δεν σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε το κουπόνι σας, αλλά αντί να παρέχετε περιορισμένα πρότυπα για κουπόνια

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα