υπολογιστή

Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Πώς να διαβάσετε το WebTV Email στο MSN

Αν έχετε λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου WebTV, μπορείτε επίσης να διαβάσετε αυτά τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο λογαριασμό σας MSN. Είναι εύκολο να ενσωματώσετε και τους δύο λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί, χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP και πελάτη του MSN. Εφόσον έχετε τις πληροφορίες σας σχετικά με το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου WebTV, μπορείτε εύκολα να το προσθέσετε στο MSN.

Βήμα 1

Σύνδεση στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου MSN

Βήμα 2

Κάντε κλικ στο "POP πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου" ή "προσθέστε άλλους λογαριασμούς email" ανάλογα με την έκδοση του MSN και σχετικά με το αν χρησιμοποιείτε Hotmail, Windows Live ή MSN.

Βήμα 3 - Κάντε κλικ στο "Προσθήκη λογαριασμού."

Βήμα 4

Καταχωρίστε τις πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας Web TV. Αυτό περιλαμβάνει τη διεύθυνση του λογαριασμού σας, το όνομα χρήστη σας και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Κάντε κλικ στο κουμπί "Προσθήκη". Ο λογαριασμός σας θα πρέπει να προωθηθεί στον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου MSN ώστε να μπορείτε να διαβάσετε μηνύματα σε αυτόν τον λογαριασμό

Συναφής σύστασή

Πώς να μετατρέψετε XLS σε αρχεία VCS του Outlook

Μερικές φορές είναι ευκολότερο να καταγράψετε και να οργανώσετε τις πληροφορίες συμβάντων στο Microsoft Excel, αλλά λίγα προγράμματα ημερολογίου μπορούν να διαβάσουν παλαιότερα αρχεία XLS. Το Excel σάς δίνει τη δυνατότητα να αποθηκεύσετε αυτό το αρχείο σε άλλες μορφές, όπως ένα αρχείο CSV. Πολλά δωρεάν προγράμματα διαθέσιμα στο Web μπορούν να μετατρέψουν αυτόν τον τύπο αρχείου στο αρχείο συμβάντων vCalendar ή VCS που χρειάζεστε για το Microsoft Outlook ή για άλλα προγράμματα ημερολογίου. Το Opal

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα