υπολογιστή

Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Πώς να φορτώσετε εικόνες στο Yahoo Images

Οι εικόνες Yahoo, επίσης γνωστές ως Flickr, είναι μια υπηρεσία δωρεάν εικόνας που αποτελεί μέρος του Yahoo! δίκτυο. Εάν διαθέτετε αναγνωριστικό Yahoo, μπορείτε να συνδεθείτε στο Flickr και να μεταφορτώσετε τις εικόνες απλά. Όταν μεταφορτώνετε τις εικόνες σας στο Flickr, μπορείτε επίσης να τις μοιραστείτε στο δίκτυο Yahoo και να τις κάνετε αναζήτηση με την Αναζήτηση εικόνας Yahoo.

Βήμα 1 - Πηγαίνετε στην αρχική σελίδα του Flickr και συνδεθείτε με το Yahoo ID. Αυτό είναι το ίδιο αναγνωριστικό που χρησιμοποιείτε εάν έχετε λογαριασμό Yahoo Mail. Αν δεν έχετε ένα αναγνωριστικό Yahoo, μπορείτε να εγγραφείτε για ένα στην αρχική σελίδα του Flickr.

Βήμα 2

Κάντε κλικ στο σύνδεσμο "Μεταφόρτωση φωτογραφιών" στην κύρια σελίδα της υπηρεσίας. Εάν αυτή είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε το Flickr, ο σύνδεσμος θα λέει "Ανεβάστε τις πρώτες σας φωτογραφίες"

Βήμα 3 - Κάντε κλικ στο "Επιλογή φωτογραφιών και βίντεο". Θα εμφανιστεί ένα παράθυρο "Περιήγηση". Επισημάνετε τις φωτογραφίες. Κάντε κλικ στις φωτογραφίες που θέλετε να μεταφορτώσετε και κάντε κλικ στο κουμπί "OK". Κάντε κλικ στο κουμπί "Upload". Θα εμφανιστεί μια γραμμή κατάστασης. Μόλις γεμίσει αυτή η γραμμή κατάστασης, η μεταφόρτωση θα ολοκληρωθεί και μπορείτε να προσθέσετε ετικέτες και να μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας.

Συμβουλή

Αν δεν θέλετε οι φωτογραφίες σας στο Flickr να εμφανίζονται στο Yahoo! Μηχανή αναζήτησης εικόνων, βεβαιωθείτε ότι η ρύθμιση "Ιδιωτικό" ελέγχεται κατά τη μεταφόρτωση.

Συναφής σύστασή

Πώς να εισαγάγετε διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Excel χρησιμοποιώντας το Thunderbird

Η αποθήκευση διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε ένα φύλλο εργασίας του Excel διατηρεί τις πληροφορίες σας σε μορφή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε σε άλλες εφαρμογές ή να μοιραστείτε ηλεκτρονικά. Για παράδειγμα, μπορείτε να εξαγάγετε ένα φύλλο εργασίας των διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αρχείο κειμένου με διαχωρισμό με κόμμα, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να εισαγάγετε σε εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όπως το Mozilla Thunderbird. Η διαδικασία είναι γρήγορη και εύκολη με τ

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα