υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Σκεύη, εξαρτήματα

Πώς να φτιάξετε ένα κιβώτιο υπογούφερ για δύο υπογούφερ 10 ιντσών

Αν θέλετε να προσθέσετε κάποια γροθιά στο όχημά σας, ένα ζευγάρι υπογούφερ 10 ιντσών μπορεί να βάλει την πυροδότηση του ήχου που ψάχνετε στο αυτοκίνητό σας. Δύο υποσυνθέσεις 10 ιντσών παρέχουν άφθονο χώρο για να μετακινήσετε τον αέρα που χρειάζεστε για μεγάλο μπάσο. Ένα σημαντικό μέρος του συστήματος είναι ένα συμπαγές, καλά κατασκευασμένο κιβώτιο για την στέγαση των υποβρυχίων. Με βασικά υλικά και εργαλεία, μπορείτε να φτιάξετε ένα κουτί που θα συμπληρώνει τα υποστυλώματά σας και θα τους αφήσει να κάνουν την δουλειά τους.

Βήμα 1

Μετρήστε και κόψτε δύο ακραίες πλάκες από το MDF με μια εγκύκλιο είδε. Τα πάνελ θα πρέπει να μετρήσουν 14 με 14 ίντσες.

Βήμα 2

Μετρήστε και κόψτε τα επάνω και κάτω φύλλα από το MDF με ένα κυκλικό πριόνι. Τα πάνελ θα πρέπει να μετρήσουν 14 με 28 ίντσες.

Βήμα 3

Μετρήστε και κόψτε τα μπροστινά και τα πίσω φύλλα από το MDF με ένα κυκλικό πριόνι. Τα πάνελ θα πρέπει να μετρήσουν 13 με 28 ίντσες.

Βήμα 4

Συναρμολογήστε τα επάνω, κάτω, εμπρός και πίσω φύλλα μαζί για να σχηματίσουν ένα κοίλο κουτί. Επικαλύψτε τα κομμάτια έτσι ώστε οι διαστάσεις που μετριούνται γύρω από το κουτί να είναι 14 έως 14 ίντσες. Βιδώστε τα τεμάχια μαζί με ξύλινες βίδες που απέχουν κάθε 3 ίντσες

Βήμα 5

Τοποθετήστε τα τερματικά πάνελ επάνω στο κουτί και βιδώστε τα στη θέση τους με ξύλινες βίδες που απέχουν κάθε 3 ίντσες. Βήμα 6 - Κόψτε δύο ανοίγματα στο μπροστινό πλαίσιο του κουτιού για το υπογούφερ. Διαστήστε τα ανοίγματα έτσι ώστε να είναι ίσα από πάνω προς τα κάτω και δίπλα στην άλλη.

Βήμα 7 - Τρυπήστε δύο τρύπες 1/4-ιντσών στο πίσω μέρος του κιβωτίου, με κέντρο τα ανοίγματα μπροστά. Τροφοδοτήστε ένα κομμάτι καλωδίου ηχείου σε κάθε τρύπα από το εξωτερικό. Προσέξτε μέσα στο κουτί από μπροστά, πιάστε τα καλώδια και τραβήξτε τα προς τα εμπρός ανοίγματα.

Συνδέστε τα καλώδια των ηχείων στα υπογούφερ. Τοποθετήστε τα υπογούφερ στα ανοίγματα και βιδώστε τα στη θέση τους.

Στοιχεία που θα χρειαστείτε

Πλάκα MDF πάχους 1/2 ιντσών

Μέτρο ταινιών

Κυκλικό πριόνι

Βίδες ξύλου

Κατσαβίδι Phillips

Καλώδιο ηχείων

Συναφής σύστασή

Ποιες είναι οι επισημάνσεις ότι ένα MacBook Pro είναι έτοιμο να πεθάνει;

Μερικές φορές ένα MacBook Pro θα εμφανίσει πρώιμα συμπτώματα της επικείμενης αποτυχίας του σκληρού δίσκου και άλλων ζητημάτων, τα οποία μπορούν να χρησιμεύσουν ως προειδοποιητικά σήματα για την δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας πριν από μια καταστροφή . Τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι υπολογιστές μπορούν να υποστούν ζημιά υλικού, η οποία μπορεί να κλιμακωθεί σε ανεπανόρθωτες ζημιές, εάν αγνοηθούν. Αν παρατηρήσετε προειδοποιητικά σημάδια δυνητικής βλάβης, λάβετε αμέσως μέτρα για να

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα