υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Σκεύη, εξαρτήματα

Πώς να εγκαταστήσετε προγράμματα οδήγησης οθόνης LCD Proview

Οι οθόνες LCD Proview χρησιμοποιούνται με επιτραπέζιους υπολογιστές ή φορητούς υπολογιστές για εξωτερική οθόνη. Όταν δεν έχετε εγκαταστήσει τον τρέχοντα οδηγό οθόνης στον υπολογιστή σας, η οθόνη δεν θα λειτουργήσει ούτε θα σας δώσει περιορισμένη ανάλυση. Ενημέρωση των προγραμμάτων οδήγησης οθόνης Proview δεν είναι πολύ δύσκολο όταν έχετε το σωστό λογισμικό προγράμματος οδήγησης.

Βήμα 1

Πηγαίνετε στο πίσω μέρος του υπολογιστή σας και αναζητήστε την είσοδο με την ένδειξη "VGA" από την πλάτη

Βήμα 2

Συνδέστε το ένα άκρο του καλωδίου VGA που συνοδεύει την οθόνη Proview στη θύρα VGA στο πίσω μέρος του υπολογιστή και, στη συνέχεια, σφίξτε τα κουμπιά στο καλώδιο έως ότου είναι ασφαλές.

Βήμα 3

Συνδέστε το άλλο άκρο του καλωδίου VGA στο πίσω μέρος της οθόνης Proview και, στη συνέχεια, σφίξτε τα κουμπιά για να τα κρατήσετε στη θέση τους. Συνδέστε το καλώδιο τροφοδοσίας στο πίσω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, συνδέστε το στην πρίζα.

Βήμα 4 - Ενεργοποιήστε την οθόνη Proview και μετά ενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας. Περιμένετε να εκκινήσει ο υπολογιστής

Βήμα 5

Κάντε κλικ στο πρόγραμμα περιήγησης στο Internet για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα. Μεταβείτε στον ιστότοπο του προγράμματος οδήγησης στην ενότητα "Αναφορές".

Βήμα 6

Εντοπίστε τη μάρκα και το μοντέλο της οθόνης LCD Proview και κάντε κλικ στο πρόγραμμα οδήγησης που αντιστοιχεί σε αυτό.

Εκτέλεση του πακέτου λογισμικού στον υπολογιστή σας μετά τη λήψη του για να εγκαταστήσετε τον οδηγό σας.

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα