υπολογιστή

* Γνώση Υπολογιστών >> υπολογιστή >> Σκεύη, εξαρτήματα

Πώς να συνδέσετε το κουτί του AT & T U-Verse στο σύστημα ήχου Bose σας

Σύνδεση του δέκτη AT & T σε ένα ηχοσύστημα surround Bose θα μεταμορφώσει την εμπειρία προβολής της τηλεόρασής σας σε αυτή που μιμείται αυτή ενός πραγματικού θεάτρου . Έχετε αρκετές επιλογές για τη σύνδεση του δέκτη AT & T με το ηχοσύστημά σας Bose Surround, αν και για να διατηρήσετε την ποιότητα υψηλής ευκρίνειας, θα πρέπει πάντα να επιλέξετε την υψηλότερη ποιότητα ήχου και βίντεο που είναι συμβατή με τα μεμονωμένα σας εξαρτήματα. Το υψηλής ποιότητας καλώδιο ήχου και βίντεο υψηλής ευκρίνειας είναι το καλώδιο HDMI, ακολουθούμενο προσεκτικά από καλώδια συνιστωσών βίντεο. Οι επιλογές τυπικής ευκρίνειας περιλαμβάνουν σύνθετο βίντεο, S-video και ομοαξονικό καλώδιο, παρόλο που αυτές οι επιλογές θα πρέπει να αποφεύγονται όταν χρησιμοποιείτε εξοπλισμό όπως ο δέκτης AT & T U-verse και ένας υψηλής ποιότητας δέκτης ήχου Bose.

Βήμα 1 - Επιλέξτε τον τύπο καλωδίου. Ο δέκτης AT & T U-verse υποστηρίζει HDMI, Component, Composite και ομοαξονικές συνδέσεις.

Βήμα 2

Τοποθετήστε τα καλώδια ήχου και βίντεο στις υποδοχές συντονισμού του δέκτη σας AT & T U-verse. Τα καλώδια Component και Composite χωρίζονται σε διάφορα κανάλια, καθένα από τα οποία έχει χρωματική κωδικοποίηση στο κατάλληλο καλώδιο. Αντιστοιχίστε το αντίστοιχο χρώμα θύρας στο σύρμα του ίδιου χρώματος

Βήμα 3

Τοποθετήστε τα καλώδια ήχου και βίντεο στις θύρες "Audio In" ή "Video In" του ηχοσυστήματος surround Bose. Παρόλο που το σύστημα Bose ενδέχεται να μην εμφανίζει βίντεο, μπορεί να χρειαστεί η ροή βίντεο για τον σωστό συγχρονισμό του ήχου ή για τη μεταφορά του βίντεο στην τηλεόρασή σας.

Εισαγάγετε μια δεύτερη ομάδα καλωδίων βίντεο στο στοιχείο "Video Out" του Bose "Video In" της τηλεόρασής σας.

Συμβουλή

Χρησιμοποιήστε μια ζεύξη φερμουάρ για να κρατήσετε τα καλώδια ήχου και βίντεο να μην μπαίνουν πίσω από τις συσκευές σας.

Στοιχεία που θα χρειαστείτε

Καλώδια ήχου /εικόνας

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα