ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Απεγκατάσταση Hardware & Software

Τρόπος απεγκατάστασης του Windows Live One Care

Windows Live OneCare είναι μια σουίτα ασφαλείας που περιλαμβάνει ένα antivirus , firewall, anti - spwyare και anti-phishing εφαρμογή που βοηθούν στην προστασία του υπολογιστή σας από επικίνδυνα προγράμματα που μειώνει την απόδοση του συστήματος . Εάν δεν χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα ή θέλετε να μεταβείτε σε μια διαφορετική σουίτα ασφαλείας , πρέπει να απεγκαταστήσετε το Windows Live OneCare . Είναι εύκολο να καταργήσετε αυτό το σουίτα ασφαλείας από τον υπολογιστή σας . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο μενού " Έναρξη " στην επιφάνεια εργασίας και κάντε κλικ στο "Control Panel ". 2

διπλό κλικ στο " Προσθαφαίρεση προγραμμάτων " εάν είστε χρησιμοποιώντας τα Windows XP . Θα πρέπει να δείτε τη λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων . Για τα Windows Vista και 7 χρήστες , κάντε κλικ στην επιλογή "Προγράμματα" και κάντε κλικ στο " πρόγραμμα και δυνατότητες " για να ξεκινήσει η λίστα των εγκατεστημένων προγραμμάτων .
Εικόνων 3

Μετακινηθείτε και κάντε κλικ στο " Windows Live OneCare . " Κάντε κλικ στο κουμπί " Κατάργηση /Κατάργηση εγκατάστασης" και κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι " για να επιβεβαιώσετε . Ακολουθήστε τα οδηγίες για να ολοκληρώσετε την απεγκατάσταση . Όταν σας ζητηθεί , κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα