ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Απεγκατάσταση Hardware & Software

Τρόπος απεγκατάστασης 360 Share

Το πρόγραμμα 360 Share επιτρέπει στους ανθρώπους να αναζητήσουν, να μοιράζονται και να κατεβάσετε μουσική , βίντεο , ταινίες και λογισμικό . Ωστόσο , αυτό το peer-to -peer ( P2P ) σύστημα file-sharing ήταν η αιτία για πονοκεφάλους μεταξύ ορισμένους χρήστες PC, επειδή πολλά ζητήματα επιδόσεων εμπειρία με τους υπολογιστές τους, τη στιγμή που κατεβάσετε 360 Share , και όταν προσπαθούν να απεγκαταστήσετε το πρόγραμμα , περισσότερα προβλήματα προκύψουν . Οδηγίες
Η

1 Πατήστε το πλήκτρο " Ctrl ", " Alt " και " κλειδιά Del " του πληκτρολογίου σας ( όλα με τη μία ) για να ανοίξει το Task Manager . Αυτό γίνεται για να βεβαιωθείτε ότι 360 Share δεν λειτουργεί . Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο . 2

Κάντε κλικ στο " Διεργασίες" καρτέλα στο αναδυόμενο παράθυρο . Ψάξτε για java.exe στο πλαίσιο του "Διεργασίες " καρτέλα λίστα . Αν java.exe δεν είναι στη λίστα , αυτό σημαίνει ότι δεν λειτουργεί . Ωστόσο , αν java.exe είναι στη λίστα , κάντε κλικ σε αυτό και στη συνέχεια κάντε κλικ στο "Διεργασίες End " καρτέλα . Κάντε κλικ στο κουμπί " Ναι " για να επιβεβαιώσετε .
Εικόνων 3

Πηγαίνετε στο μενού "Έναρξη" ( κάτω αριστερά στην οθόνη σας ) . Κάντε κλικ στο "Control Panel " επιλογή . Κάντε κλικ στο "Add or Remove Programs" ή " Uninstall προγράμματα . " Ποικίλλει ανάλογα με τη μάρκα του υπολογιστή .
Η 4

Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των προγραμμάτων στο πλαίσιο του παραθύρου " Προσθαφαίρεση προγραμμάτων " ή " Uninstall προγράμματα " και να αναζητήσουν 360 Share . Κάντε κλικ στις 360 Share για να το επιλέξετε και στη συνέχεια κάντε κλικ στο " Change or Remove " ή " Uninstall" για να ξεκινήσει η διαδικασία απεγκατάστασης . Αν απεγκατάσταση δεν εμφανίζεται, επαναλάβετε αυτό το βήμα .
5

Πηγαίνετε στο "Start" μενού και κάντε κλικ στο "My Computer" ή "Computer" και κάντε κλικ για να ανοίξετε την κύρια μονάδα δίσκου ( C :/) του υπολογιστή σας . Κάντε κλικ για να ανοίξετε το " Program Files " ή " Documents and Settings" . Ρίξτε μια ματιά στην λίστα με τα αρχεία για να βεβαιωθείτε ότι κανένας από τους φακέλους που ονομάζεται " 360 Share" ή " 360 Share Pro . " Αν συναντήσετε ένα φάκελο με το όνομα αυτό , κάντε δεξί κλικ σε αυτό και να το διαγράψετε .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα