ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Απεγκατάσταση Hardware & Software

Τρόπος απεγκατάστασης Java

Παρόλο που η Java είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να εκτελέσετε μια ποικιλία λειτουργιών , όπως η αναπαραγωγή 3D παιχνίδια και να κάνουν online chatting , μπορεί να θέλετε να το απεγκαταστήσετε από τον υπολογιστή σας, αν έχει υποστεί ζημιά , διεφθαρμένα ή προκαλώντας σφάλματα περιήγησης . Είτε χρησιμοποιείτε Windows 7 , Vista ή XP , μπορείτε να αφαιρέσετε Java από τον υπολογιστή σας, γρήγορα και με ασφάλεια . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο "Start" μενού , και κάντε κλικ στο "Control Panel ". 2

Κάντε κλικ στο "Κατάργηση εγκατάστασης ενός προγράμματος" σύνδεσμο , αν χρησιμοποιείτε τα Windows 7 και Vista . Έτσι θα ξεκινήσει το "Κατάργηση εγκατάστασης ή αλλαγή ενός προγράμματος" παράθυρο . Εάν χρησιμοποιείτε Windows XP , ξεκινήσει το "Κατάργηση εγκατάστασης ή αλλαγή ενός προγράμματος" παράθυρο κάνοντας διπλό κλικ στο " Προσθαφαίρεση προγραμμάτων ".
Εικόνων 3

Μετακινηθείτε προς τα κάτω από το παράθυρο και κάντε κλικ στο " Java . " Κάντε κλικ στο "Uninstall " ή το κουμπί " Κατάργηση " . Όταν σας ζητηθεί , επιβεβαιώστε την επιλογή σας . Ο οδηγός εγκατάστασης καταργεί Java από τον υπολογιστή σας .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα