ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Απεγκατάσταση Hardware & Software

Τρόπος απεγκατάστασης του Digital Video Adapter Driver OptiPlex 755

Κάθε συσκευή υλικό που είναι εγκατεστημένο σε ένα Dell OptiPlex 755 ηλεκτρονικών υπολογιστών απαιτεί μια σειρά από οδηγούς για να λειτουργήσει σωστά . Αυτά τα αρχεία προγράμματος οδήγησης που επιτρέπουν σε μια συσκευή για την επικοινωνία με τα άλλα μέρη του υπολογιστή μπορεί να αφαιρεθεί μόλις η συσκευή δεν είναι πλέον σε χρήση. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε την πρόσβαση του OptiPlex 755 για την απομακρυσμένη υποστήριξη τεχνολογίας πληροφορικής , όταν μπορείτε να καταργήσετε τα προγράμματα οδήγησης για την κάρτα γραφικών απόδοση με μια ψηφιακή διασύνδεση βίντεο θύρα ( DVI ) με δική σας . Το εργαλείο Διαχείριση συσκευών στα Windows επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αφαίρεση γραφικών οδηγού . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Start" στην επιφάνεια εργασίας των Windows . 2

Τύπος " Διαχείριση Συσκευών" στο πλαίσιο αναζήτησης μενού Έναρξη και , στη συνέχεια, πατήστε το πλήκτρο " Enter" κλειδί . Το βοηθητικό πρόγραμμα Διαχείριση Συσκευών ξεκινά . Παρατηρήστε ότι το παράθυρο Device Manger εμφανίζει μια λίστα όλων των συσκευών υλικού είναι εγκατεστημένα στο Dell OptiPlex 755 σας . Οι συσκευές υλικού διατεταγμένα σε ομάδες ανάλογα με το είδος .
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " προσαρμογείς οθόνης " για να αποκαλύψει μια λίστα με όλες τις κάρτες γραφικών εγκαταστήσετε στον υπολογιστή . Κάντε διπλό κλικ στο όνομα της ψηφιακής κάρτας γραφικών για το οποίο θέλετε να καταργήσετε τα προγράμματα οδήγησης . Ανοίγει ένα παράθυρο Ιδιότητες συσκευής .
Η

4 Κάντε κλικ στην καρτέλα " Driver " μέσα στο παράθυρο Ιδιότητες συσκευής και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί "Κατάργηση εγκατάστασης " που εμφανίζεται . Παράθυρα καταργείται το πρόγραμμα οδήγησης για την κάρτα γραφικών ψηφιακά από τον υπολογιστή . Έξοδος από το παράθυρο Ιδιότητες συσκευής και τον Device Manager για να επιστρέψετε στην κανονική χρήση του υπολογιστή .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα