ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Απεγκατάσταση Hardware & Software

Τρόπος απεγκατάστασης του Yahoo Messenger Downloads

Yahoo Messenger είναι μια υπηρεσία αγγελιοφόρων που παρέχονται από το Yahoo που επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν άμεσα με τους φίλους σε απευθείας σύνδεση . Αν έχετε κατεβάσει το Yahoo Messenger στον υπολογιστή σας και δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία , καταργήστε το πρόγραμμα , ακολουθώντας απλά βήματα για να καταργήσετε το πρόγραμμα . Κλείσιμο Yahoo Messenger
Η

Για να διασφαλιστεί ότι το πρόγραμμα να απεγκαταστήσει σωστά , όλες οι πτυχές της Yahoo Messenger θα πρέπει να κλείνουν πριν από την έναρξη απεγκατάσταση . Βεβαιωθείτε ότι το Yahoo Messenger μην εκτελείται στο παρασκήνιο, χρησιμοποιώντας το Task Manager. Ανοίξτε εφαρμογές μπορεί να κλείσει με την επιλογή " End Task . "
Εικόνων Πίνακας Ελέγχου Πρόσβασης
Η

Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη των Windows για να αποκτήσετε πρόσβαση στον Πίνακα Ελέγχου σας . Κάτω από την επικεφαλίδα Προγράμματα , επιλέξτε " Προγράμματα και δυνατότητες " για να δείτε έναν αλφαβητικό κατάλογο των προγραμμάτων που είναι εγκατεστημένη στον υπολογιστή σας . Μετακινηθείτε προς τα κάτω τη σελίδα μέχρι να εντοπίσετε το Yahoo Messenger .

Η πρόγραμμα απεγκατάστασης
Η

Φωτίστε την επιλογή σας κάνοντας αριστερό κλικ μια φορά σχετικά με το πρόγραμμα και κάντε κλικ στο " Uninstall" για να προχωρήσει με την αφαίρεση του προγράμματος . Ακολουθήστε τις παρεχόμενες οδηγίες για να απεγκαταστήσετε το Yahoo Messenger . Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία απεγκατάστασης, πρόσβαση στην λίστα των προγραμμάτων για να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα έχει απεγκατασταθεί με επιτυχία .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα