ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλματα υπολογιστή σας

Πώς να Fix Registry Files λάθους

Το μητρώο των Windows είναι η κύρια θέση αποθήκευσης για όλες τις διαμορφώσεις το λειτουργικό σύστημα και τις προτιμήσεις σας . Ορισμένα σφάλματα που εμφανίζονται στο μητρώο των Windows να σταματήσει τον υπολογιστή σας από το να είναι σε θέση να επανεκκινήσει. Για να επιδιορθώσετε το μητρώο των Windows , χρησιμοποιήστε το Windows 7 " Επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση " κονσόλα . Αυτό είναι ένα μέρος της εγκατάστασης των Windows 7 DVD σας . Το βοηθητικό πρόγραμμα επιδιόρθωσης εκκίνησης σαρώνει τον υπολογιστή για τυχόν λάθη , συμπεριλαμβανομένου του μητρώου . Τα κατεστραμμένα ή διαγραμμένα αρχεία επισκευάζονται αυτόματα από το βοηθητικό πρόγραμμα . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
εγκατάσταση των Windows 7 DVD
Η Εμφάνιση Περισσότερες οδηγίες
Η

1 Τοποθετήστε το DVD εγκατάστασης των Windows 7 στη μονάδα DVD - ROM του υπολογιστή σας . Πατήστε το περίβλημα του υπολογιστή " Επαναφορά " κουμπί για να επανεκκινήσετε . Όταν η γραμμή εκκίνησης σας ζητά να πατήσετε οποιοδήποτε πλήκτρο , πατήστε το πλήκτρο " Enter" για να ξεκινήσετε με το DVD των Windows . 2

Κάντε κλικ στο "Γλώσσα" drop-down box και επιλέξτε τη γλώσσα σας . Επιπλέον , επιλέξτε ρυθμίσεις του πληκτρολογίου και της ζώνης ώρας σας από το "Πληκτρολόγιο " και " Χρονική ζώνη " κουτιά drop-down . Κάντε κλικ στο κουμπί " Next".
Εικόνων 3

Κάντε κλικ στο " Επιδιόρθωση του υπολογιστή σας " στο επόμενο παράθυρο . Επιλέξτε το λειτουργικό σύστημα που θέλετε να επιδιορθώσετε και κάντε κλικ στο " Next". Αυτό σας φέρνει στο κυρίως παράθυρο του Windows ανάκτηση .
Η

4 Κάντε κλικ στο " Επιδιόρθωση κατά την εκκίνηση ". Των Windows σαρώνει τον υπολογιστή σας για τυχόν κατεστραμμένα ή αρχεία που έχουν διαγραφεί . Όταν βρει το κατεστραμμένο μητρώο, επισκευές . Αυτό μπορεί να διαρκέσει αρκετά λεπτά για να ολοκληρωθεί .
5

Αφαιρέστε το DVD από το δίσκο σας και να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή ξανά . Τα Windows μπότες συνήθως μετά την επισκευή του μητρώου .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα