ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλματα υπολογιστή σας

Πώς να πάρει Παρελθόν Pixel Shader λάθους

A Pixel Shader σφάλμα σε ορισμένες κάρτες γραφικών Intel Integrated Graphics . Εξαιτίας αυτού του σφάλματος , ενδέχεται να μην είναι σε θέση να φορτώσετε ένα παιχνίδι που είναι εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας ή να παίζετε από ένα CD - ROM . Ο μόνος τρόπος για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα είναι με την επανεγκατάσταση των τελευταίων οδηγών από την Intel στον υπολογιστή σας . Θα χρειαστείτε δικαιώματα διαχειριστή στον υπολογιστή σας για να εγκαταστήσετε ξανά τα απαραίτητα προγράμματα οδήγησης . Οδηγίες
Η 1

Συνδεθείτε με τον υπολογιστή σας, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης του διαχειριστή . 2

Κάντε κλικ στο μενού Έναρξη και πληκτρολογήστε "cmd" ( χωρίς τα εισαγωγικά) στο το πλαίσιο αναζήτησης . Πατήστε το πλήκτρο "Enter" για να ξεκινήσει Command Prompt .
Εικόνων 3

Τύπος " dxdiag " ( χωρίς τα εισαγωγικά ) για να ξεκινήσει " Εργαλείο διάγνωσης για το DirectX . "
Η 4

Κάντε κλικ στην καρτέλα "Προβολή". Σημειώστε το όνομα του chipset της κάρτας βίντεο στην ενότητα "Device " . Για παράδειγμα , " Mobile Intel ( R ) 965 Express Chipset Family . "
5

Πλοηγηθείτε στο Intel Download Center ( βλέπε Πόρων ) .
Η 6

Επιλέξτε " Chipsets " στην ενότητα " Επιλέξτε την οικογένεια προϊόντων" .
Η 7

Κάντε κλικ για να επιλέξετε είτε " Chipsets Laptop " ή " Desktop Chipsets " από την κατηγορία "γραμμή προϊόντων " με βάση αυτό που χρησιμοποιείτε .
Τετάρτη 8

Κάντε κλικ για να επιλέξετε το chipset που σημειώσατε στο Βήμα 4 από την κατηγορία " όνομα προϊόντος" .
Η 9

Επιλέξτε το λειτουργικό σας σύστημα και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για να κατεβάσετε το αργότερο. exe οδηγούς . Μην εγκαταστήσετε τα προγράμματα οδήγησης σε αυτή τη στιγμή .
Η 10

απεγκαταστήσετε το τρέχον πρόγραμμα οδήγησης . Κάντε κλικ στο μενού κράτος και πληκτρολογήστε "Διαχείριση Συσκευών" ( χωρίς τα εισαγωγικά) στο πλαίσιο αναζήτησης . Πατήστε το πλήκτρο "Enter" . Μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε διπλό κλικ στο " προσαρμογείς οθόνης . " Κάντε δεξί κλικ στο chipset σας και επιλέξτε " Απεγκατάσταση ".

11

Επιλέξτε " Όχι τώρα" , όταν σας ζητηθεί να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή σας όταν η απεγκατάσταση είναι πλήρης .
Η 12

Πλοηγηθείτε πίσω στη θέση όπου έχετε κατεβάσει το . exe νέους οδηγούς . Κάντε διπλό κλικ στο αρχείο exe . Να εγκαταστήσετε τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης .
Η 13

Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα