ερώτηση

Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> Αντιμετώπιση προβλημάτων Σφάλματα υπολογιστή σας

Wnaspi32.dll λάθους

Το σφάλμα Wnaspi32.dll μπορεί να μετατρέψει σε έναν υπολογιστή για διάφορους λόγους . Για παράδειγμα , μερικές από τις πιο κοινές καταστάσεις μπορεί να περιλαμβάνουν κατά την εγκατάσταση ορισμένων εφαρμογών ή προγραμμάτων , κατά την ενεργοποίηση των Windows ή το κλείσιμο, ή ίσως κατά την ενημέρωση των Windows ή την εγκατάσταση . Η επίλυση του προβλήματος αποτελεί η κατανόηση της ακριβούς πλαίσιο στο οποίο εμφανίστηκε το σφάλμα Wnaspi32.dll . Wnaspi32.dll Σφάλμα Αιτίες
Η Μετά τη διόρθωση ενός λάθους Wnaspi32.dll , η Microsoft συνιστά την εκτέλεση του Windows Update . Οι

Wnaspi32.dll τα λάθη που συνήθως προκαλούνται από καταστάσεις που οδηγούν στην άμεση ή ακούσια διαφθορά ή τη διαγραφή του αρχείου Wnaspi32 DLL . Σε ορισμένες περιπτώσεις , ένα σφάλμα Wnaspi32.dll μπορεί να είναι ενδεικτική μιας υπάρχον πρόβλημα του μητρώου . Μερικές φορές , υπάρχει ένας ιός υπολογιστών , adware ή malware που έρχεται σε σύγκρουση με το σύστημα για να προκαλέσει το σφάλμα . Αποτυχίες του υλικού είναι άλλες περιπτώσεις , που μπορεί να προκαλέσει Wnaspi32.dll σφάλμα σε μια συσκευή υπολογιστή .
Εικόνων Recycle Bin
Η

Εκκίνηση των Windows σε κατάσταση ασφαλούς λειτουργίας , αν δεν είναι δυνατόν να πρόσβαση των Windows κανονικά . Δοκιμάστε την ανάκτηση Wnaspi32.dll από το Recycle Bin . Συχνά , αυτή είναι η πιο συνηθισμένη αιτία που το αρχείο λείπει . Αν το Recycle Bin έχει ήδη εκκενωθεί , χρησιμοποιήστε ένα δωρεάν πρόγραμμα ανάκτησης αρχείων , όπως το Recuva Piriform του . Να είστε βέβαιος να ακολουθήσει όλες τις οδηγίες και να χρησιμοποιείτε μόνο ένα πρόγραμμα που έχει συνάψει έγκυρη και αξιοσέβαστη φήμη . Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη μέθοδο ανάκτησης , εάν ο υπολογιστής λειτουργούσε κανονικά πριν από την Wnaspi32.dll διαγράφηκε . ( Σχετ. 3 )

Η Virus Scan
Η

Εκτελέστε έναν ιό ή malware σάρωση του υπολογιστή . Wnaspi32.dll λάθη μπορεί να συμβεί μετά από ένα νέο ιό ή άλλο κακόβουλο λογισμικό κατάσταση έρχεται σε επαφή με το σύστημα του υπολογιστή σας και να καταστραφεί το αρχείο DLL . Μερικές φορές , μια Wnaspi32.dll σφάλμα μπορεί να σχετίζεται με κάποιο άλλο πρόγραμμα που έχει αναλάβει σχετικά με την ταυτότητα του αρχείου Wnaspi32.dll . Ορισμένοι ιοί έχουν σχεδιαστεί για να πάρει τη θέση των βασικών αρχείων , έτσι ώστε να μπορεί να διαταράξει τον υπολογιστή .
Εικόνων Ενημέρωση προγραμμάτων οδήγησης
Η

Ενημερώστε τους οδηγούς του υπολογιστή για συσκευές υλικού που θα μπορούσε να να σχετίζονται με το Wnaspi32.dll . Για παράδειγμα , εάν το αρχείο λείπει κατά τη χρήση ενός video game , μπορεί να λειτουργήσει για να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης κάρτας βίντεο . Επίσης, σκεφτείτε το τροχαίο πίσω ένα πρόγραμμα οδήγησης σε μια προηγούμενη έκδοση εγκατασταθεί, εάν η Wnaspi32.dll σφάλμα που ξεκίνησε μετά από μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση του προγράμματος οδήγησης υλικού .
Εικόνων System Restore
Η

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Επαναφορά συστήματος στον υπολογιστή. Αυτό το πρόγραμμα μπορεί να είναι χρήσιμη για να πάρει τους υπολογιστές πίσω με το πώς λειτουργούσε πριν από τις αλλαγές που έγιναν . Για παράδειγμα , όταν θα παρατηρήσετε ότι ο υπολογιστής σας τρέχει αργά ή δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ορισμένα αρχεία που θα μπορούσε πριν . Αν πιστεύετε ότι η Wnaspi32.dll λάθος θα μπορούσε να έχει προκληθεί από μια πρόσφατη αλλαγή στην διαμόρφωση ή το αρχείο , δοκιμάστε την Επαναφορά Συστήματος για να λύσει αυτό το πρόβλημα .
Εικόνων Renstall
Η < p > Επανεγκαταστήστε τα προγράμματα που χρησιμοποιούν το αρχείο Wnaspi32.dll . Αυτό πρέπει να είναι αποτελεσματικές , αν συμβεί το Wnaspi32.dll DLL λάθους όταν χρησιμοποιούνται ορισμένα προγράμματα . Επανεγκατάσταση προγραμμάτων που παρέχουν το αρχείο Wnaspi32.dll πρέπει να αντικαταστήσετε το αρχείο και να διορθώσει το σφάλμα DLL .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα