ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να απεμπλακεί Myspace

Myspace είναι μια ιστοσελίδα που είναι πολύ δημοφιλής για τους ανθρώπους να τοποθετήσει τα blogs τους και ένας τρόπος για να επικοινωνούν με τους φίλους και τους άλλους σε ένα μέρος . Οι άνθρωποι τοποθετούν τους συμπαθεί , αντιπαθεί , και τα συναισθήματα στο Myspace ιστοσελίδες τους . Πολλά εκπαιδευτικά ιδρύματα έχουν αποκλειστεί αυτό το site από τους φοιτητές και το προσωπικό , λόγω των προβλημάτων κοινής χρήσης , οι ιοί , και σε απευθείας σύνδεση αρπακτικά ζώα . Οδηγίες
Η 1

Ελέγξτε τις ιστοσελίδες που έχουν αποκλειστεί στον τοπικό υπολογιστή σας . Ανοίξτε τον Internet Explorer , επιλέξτε " Εργαλεία" , " Επιλογές Internet" . Κάντε κλικ στην καρτέλα "Ασφάλεια" και επιλέξτε " Ελεγχόμενες τοποθεσίες " . Το κουμπί " Sites" θα γίνουν διαθέσιμα . Να είστε βέβαιος ότι το Myspace δεν περιλαμβάνεται στη λίστα , αν είναι επισημάνετε και να το διαγράψετε . 2

Χαμηλώστε τις ρυθμίσεις για την ασφάλεια σας στο Internet . Αυτό δεν συνιστάται για μεγάλες χρονικές περιόδους της χρήσης , καθώς αυτό είναι το πώς οι ιοί και τα προγράμματα μιμητής διεισδύουν σε υπολογιστές .
Εικόνων 3

Εγκαταστήστε το πρόγραμμα του φίλτρου αφαίρεση . Πολλά από αυτά τα προγράμματα να παρακάμψει το φίλτρο που σας εμποδίζει από την πρόσβαση σε Myspace.com . Εγκατάσταση και χρήση αυτών των προγραμμάτων μπορεί να σας πάρει στο σοβαρό πρόβλημα με το σχολείο ή τον εργοδότη σας .
Η 4

Χρησιμοποιήστε ένα ομοίωμα πληρεξούσιο για να παρακάμψει ένα μπλοκ του χώρου Myspace.com . Υπάρχουν αρκετές από αυτές είναι εισηγμένες στο διαδίκτυο .
5

Σύνδεσμος σε έναν από τους διακομιστές μεσολάβησης και δωρεάν σύνδεση στο Myspace.com από αυτό το νέο site . Η ιδέα είναι να πάτε μέσω του διακομιστή μεσολάβησης στον δεσμευμένο χώρο , χωρίς τη διεύθυνση της τοποθεσίας στη γραμμή διευθύνσεων . Αυτή η διαδικασία μπορεί να σας πάρει στο σοβαρό πρόβλημα πάρα πολύ .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα