ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να καθορίσει Υπερθέρμανση Υπολογιστές

υπερθέρμανση του υπολογιστή οφείλεται κυρίως σε τρεις αιτίες . Η ροή του αέρα στο εσωτερικό της υπόθεσης μπορεί να είναι ανεπαρκής και να προκαλέσει συσσώρευση θερμότητας στο τοπικό επίπεδο . Ορισμένα στοιχεία μπορεί να υπερκόπωση και να παράγουν περισσότερη θερμότητα από ό, τι συνήθως. Η υψηλή θερμοκρασία του χώρου θα δημιουργήσει υπερθέρμανση . Σφαλμάτων που προκαλούνται από τη θερμότητα show όπως μπλε οθόνες , το σύστημα παγώνει , τυχαία διακοπή κατεβάζει ή δύσκολο να εντοπιστούν σφάλματα , ανεξάρτητα από την εφαρμογή που τρέχει . Εάν το συστατικό αναδιάταξη δεν κάνει το κόλπο , τα προϊόντα που κάνουν την ψύξη του υπολογιστή μπορεί να βοηθήσει . Τα πράγματα που θα χρειαστείτε
ανεμιστήρα ψύξης
Υδρόψυκτος περίπτωση που ο υπολογιστής

Παρουσίαση Περισσότερες οδηγίες
Η 1

Βεβαιωθείτε ότι τα σφάλματα που προκαλούνται από την υπερθέρμανση . Μετακινήστε τον υπολογιστή σας με το πιο δροσερό μέρος του σπιτιού σας . Μπορείτε να επιλέξετε να μειώσει τη θερμοκρασία του δωματίου και όχι με στροφές μέχρι τον κλιματισμό . Χειρίζεστε τον υπολογιστή και να δούμε αν εμφανιστούν τα ίδια προβλήματα . Αν δεν το κάνουμε αυτό είναι μια δίκαιη ένδειξη ότι συμβαίνει υπερθέρμανση . 2

Συνεχίστε με τα ακόλουθα βήματα, εάν πιστεύετε ότι η υπερθέρμανση γίνεται με βάση ό, τι βρεθεί στο Βήμα 1 . Διαφορετικά , εάν δεν μπορείτε να διορθώσετε το πρόβλημα , χρησιμοποιώντας τα εργαλεία του συστήματος και του λογισμικού anti-virus , να το PC σας στον κατασκευαστή ή σε έναν τεχνικό .
Εικόνων 3

Έλεγχος για τη σκόνη . Αφαιρέστε το εξωτερικό κάλυμμα του υπολογιστή και δείτε αν η σκόνη έχει δημιουργήσει . Η σκόνη μπορεί να μειώσει τη ροή του αέρα , μπορεί να επιβραδύνει τους οπαδούς ή άλλα μηχανικά εξαρτήματα που παίρνει μέσα , ή μπορεί να ενεργεί ως μονωτής προκαλώντας θερμότητα για να αυξηθεί . Χρησιμοποιήστε πεπιεσμένο αέρα για να αφαιρέσετε τη σκόνη .
Η 4

Προσδιορίστε αν έχετε στοιχεία που έχουν οριστεί σε υπερκόπωση . Αν συναρμολογούνται τον υπολογιστή σας, μπορεί να έχετε προσαρμοστεί ορισμένα στοιχεία σε υψηλότερες ρυθμίσεις για την ενίσχυση των επιδόσεων τους . Εάν έχετε μια συσκευή που εργάζονται σε υψηλότερη τάση ή υψηλότερη κύκλους ρολογιού , κάτω κάτω ρύθμιση ή να αφαιρέσετε τελείως , αν είναι δυνατόν .
5

Ελέγξτε τη θερμοκρασία γύρω από τα συστατικά που χρησιμοποιούν την περισσότερη ενέργεια . Αυτά είναι , το CPU , ο επεξεργαστής γραφικών , το τροφοδοτικό και οι σκληροί δίσκοι . Χρησιμοποιήστε το χέρι σας για να εκτιμήσει την θερμοκρασία του περιβάλλοντος . Δεν θα πρέπει να είναι περισσότερο από 2 βαθμούς Κελσίου θερμότερο από τη θερμοκρασία του δωματίου , ενώ ο υπολογιστής βρίσκεται σε λειτουργία. Μπορείτε να αισθητήρες θερμοκρασίας ταινία αγοραστεί από ένα κατάστημα υπολογιστών , εάν δεν είστε σίγουροι . Αλλάξτε την τοποθέτηση των εξαρτημάτων ή τους οπαδούς για τη βελτίωση της ροής του αέρα , αν βρεθεί συστατικά εμποδίζουν την είσοδο του αέρα.
Η 6

αγοράσετε και να εγκαταστήσετε έναν ανεμιστήρα ψύξης . Επιλέξτε έναν ανεμιστήρα που μπορεί να μειώσει τη θερμοκρασία της μητρικής σας με όσο το 5 βαθμούς Κελσίου .
Η 7

χρησιμοποιείτε υγρό ψύξης ως εναλλακτική λύση για έναν ανεμιστήρα .
Εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα