ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να αφαιρέσει το αρχείο Thumbs.db από το σκληρό σας δίσκο

Το αρχείο Thumbs.db χρησιμεύει ως cache των μικρογραφιών σε έναν κατάλογο των Windows . Αυτό το αρχείο μπορεί να είναι εξαιρετικά βολικό, επειδή σας επιτρέπει να προβάλλετε τους φακέλους και τις εικόνες στην προβολή μικρογραφιών πολύ πιο γρήγορα από ό, τι χρειάζεται να φορτώσετε τις εικόνες στο σύνολό τους . Ωστόσο , η Thumbs.db δεν καταλαμβάνει χώρο στο δίσκο . Ακόμη και αν η ποσότητα του χώρου που καταλαμβάνει είναι πολύ μικρό , το αρχείο μπορεί να Thumbs.db ακαταστασία σκληρό σας δίσκο . Μπορείτε να εξοικονομήσετε χώρο διαγράφοντας περιττά αρχεία Thumbs.db . Οδηγίες
Η

1 Κάντε κλικ στο κουμπί " Έναρξη " και πληκτρολογήστε " gpedit.msc " στο πλαίσιο αναζήτησης . Πατήστε "Enter . " Αυτό ανοίγει το πρόγραμμα επεξεργασίας τοπικής πολιτικής ομάδας . 2

Κάντε κλικ στο βέλος δίπλα στο Ρυθμίσεις του χρήστη στο αριστερό παράθυρο , τότε το βέλος δίπλα στο στοιχείο Πρότυπα διαχείρισης και στοιχείων των Windows .

Η

3 Μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο " Εξερεύνηση των Windows ".
Η

4 κάντε διπλό κλικ στο "Απενεργοποιήστε την προσωρινή αποθήκευση των μικρογραφιών σε κρυμμένα αρχεία Thumbs.db " στο δεξιό τμήμα του παραθύρου . Ανοίγει ένα νέο παράθυρο .
5

Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο Enabled και , στη συνέχεια, κάντε κλικ στο " OK" στο κάτω μέρος του παραθύρου . Αρχείο Thumbs.db σας έχει απενεργοποιηθεί .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα