ερώτηση

* Γνώση Υπολογιστών >> ερώτηση >> PC Αντιμετώπιση προβλημάτων

Πώς να debug τον υπολογιστή σας

Υπολογιστές συχνά καθυστερούν την πάροδο του χρόνου λόγω της κατακερματισμένης λογισμικού, σκιές προηγουμένως εγκατεστημένες εφαρμογές , και άλλα υπολείμματα των προσωρινών αρχείων . Σφάλματα, όπως αυτό μπορεί να προκαλέσει το λειτουργικό σας σύστημα για να επιβραδύνει την πάροδο του χρόνου ? Αυτός είναι ένας λόγος υπολογιστές συχνά φαίνεται να χάνουν τις επιδόσεις , καθώς γερνούν . Κρατώντας τον υπολογιστή σας σε άριστη κατάσταση λειτουργίας απαιτεί από εσάς να περάσετε λίγο χρόνο κάθε μήνα που εκτελεί συντήρηση ρουτίνας του υπολογιστή για να αφαιρέσετε τα σφάλματα . Λειτουργικό Σύστημα
Η

Το πρώτο βήμα σε οποιαδήποτε διαδικασία συντήρησης του υπολογιστή είναι η διασφάλιση της λειτουργίας του συστήματος είναι μέχρι σήμερα , όπως το λειτουργικό σύστημα είναι η ραχοκοκαλιά του συστήματός σας . Windows 8 ενημερώσεις αυτόματα? Τύπου " Windows Update " στο μενού Έναρξη για να ξεκινήσει ενημερώσεις στα Windows 7 . Σε Mac , κάντε κλικ στο εικονίδιο της Apple και επιλέξτε " Ενημέρωση λογισμικού " για να kickstart τη διαδικασία . Ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος περιλαμβάνουν βελτιώσεις ταχύτητας , διορθώσεις και αναβαθμίσεις ασφαλείας που καθαρίσει παλιά προβλήματα και να βελτιώσει τις επιδόσεις .
Εικόνων Malware
Η

Εξετάζει τον υπολογιστή σας για λοιμώξεις και να καθαρίσει κάθε κακόβουλο λογισμικό. Χρησιμοποιήστε ένα anti-virus πρώτη, ακολουθούμενη από ένα όχημα αποκομιδής απορριμμάτων spyware και malware scanner . Εργασία με πολλές διαφορετικές λύσεις εξασφαλίζει ότι τίποτα δεν έχει χαθεί ? Μερικές spybots δεν είναι ανιχνεύσιμες από αντι- ιούς , και ορισμένοι ιοί δεν θα σας παραλάβουν από ένα malware scanner . Το anti-virus , anti - spyware και anti -malware προσέγγιση είναι μια ισχυρή μέθοδος για τη σύλληψη όσο κακόβουλο λογισμικό όσο το δυνατόν .

Η Hardware
Η

Download τα πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης για το υλικό και τα περιφερειακά σας για να καθαρίσετε τα παλιά θέματα απόδοσης ή προβλήματα ασυμβατότητας . Up-to - ημερομηνία οι οδηγοί για τα περισσότερα προϊόντα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα του επίσημου κατασκευαστή ? Εκείνοι με παλαιότερες συσκευές μπορεί να χρειαστεί να ζητήσουν βοήθεια από την ομάδα υποστήριξης πελατών του κατασκευαστή . Συσκευή διαχείρισης των Windows θα εμφανίσει όλες τις συσκευές με από τους οδηγούς ημερομηνία , ενώ η Apple System Profiler στο OS X εκτελεί την ίδια εργασία για Mac .
Εικόνων Εκκαθάριση Out Junk
Η

Τέλος , είναι καιρός να αφαιρέσει κάποια από τα κατακερματισμένα αρχεία και άλλα σκουπίδια που φράζει τη μνήμη του υπολογιστή σας . Ανοίξτε το Firefox , Chrome ή Internet Explorer ( όποιο από τα δύο που χρησιμοποιείτε) και πατήστε το πλήκτρο " Ctrl + Shift + Delete " για να ανοίξετε τη μνήμη cache . Καταργήστε όλα τα περιττά στοιχεία . Στο Safari , κάντε κλικ στο " Safari " και επιλέξτε "Empty Cache . " Εκκαθάριση δίσκου Run και Ανασυγκρότηση Δίσκων να καθαρίσει το υπόλοιπο ? OS X δεν έχει μια εγγενή εφαρμογή εκκαθάρισης δίσκου , επειδή έχει εσωτερικές διεργασίες που εκτελεί το έργο αυτό σε τακτική βάση, χωρίς η ανάγκη για την αλληλεπίδραση των χρηστών .
Η
εικόνων

Συναφής σύστασή

Πνευματικά δικαιώματα © Γνώση Υπολογιστών Όλα τα δικαιώματα κατοχυρωμένα